سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل اعلام کرد:

بروز بیماری سل بین مردم سیستان در پی طوفان‌های گرد و خاک

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: طوفان‌های گرد و خاک در منطقه سیستان بسیار ویران‌کننده است چرا که این پدیده باعث بروز بسیاری از بیماری‌های خطرناک مانند سل بین مردم شده است.

مسعود صالحی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه منطقه سیستان، ضمن عرض تبریک به مناسبت هفته خبرنگار اظهار کرد: روایت صحیح در جامعه باعث می‌شود مطالبه‌گری رونق بگیرد و از انتشار اخبار کذب جلوگیری شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل افزود: خبرنگاران امروز با روایت صحیح در جامعه باید امیدآفرینی کنند. خبرنگاران باید دستاوردهای نظام به خصوص در حوزه بهداشت و درمان که در این زمینه اقدامات ارزنده‌ای انجام شده را عنوان کنند تا امید در جامعه تقویت شود.

وی با بیان اینکه از فضای سیاسی به دور هستیم و تنها به خدمت به مردم فکر می‌کنیم، گفت: تمام توان خود را به کار گرفته‌ایم تا رضایت مردم سیستان را در حوزه‌های بهداشت و درمان کسب کنیم.

صالحی خاطرنشان کرد: با وجود اینکه سرمایش و گرمایش بیمارستان امیرالمؤمنین علی(ع) زابل پایدار شده اما با توجه به قدیمی بودن سیستم نیازمند چهار چیلر جدید در این مجموعه هستیم که هزینه‌ای زیادی دارد و تمام توان خود را برای بهبود تاسیسات گرمایشی و سرمایشی به کار خواهیم برد تا دستگاه‌ها تعویض و تعمیر شوند. همچنین قطعی برق نیز در ناپایداری هوای بیمارستان تاثیرگذار و فشار زیادی بر چیلرها وارد می‌کند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: با توجه به اینکه در بیمارستان شهدای شهرستان هیرمند هیچگونه عمل جراحی انجام نمی‌شده بخشی از کارکنان اتاق عمل این بیمارستان را به صورت موقت به زهک و زابل اعزام کرده‌ایم تا به بیماران خدمات ارائه کنند؛ این در حالی است که پس از جذب متخصص در مهرماه، این نیروها به بیمارستان شهدای هیرمند باز خواهند گشت.

وی با بیان اینکه به زودی دستگاه آنژیوگرافی بیمارستان امیرالمومنین علی(ع) نصب و راه‌اندازی می‌شود، گفت: متاسفانه در فضای مجازی ماجرای نصب دستگاه وارونه تعریف شد که ممکن است باعث رنجش مردم سیستان شود؛ محل نصب آماده و بر اساس نوبت در هفته جاری نیروهای شرکت مربوطه جهت نصب به زابل خواهند آمد.

صالحی تصریح کرد: وقوع طوفان‌های گرد و خاک در منطقه سیستان بسیار ویران‌کننده است و خبرنگاران باید به این مسئله به صورت ویژه بپردازند، چرا که این پدیده باعث بروز بسیاری از بیماری‌های خطرناک مانند سل بین مردم شده است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل گفت: منطقه سیستان رتبه اول بیماری سل را در کشور دارد بنابراین باید با جدیت بیشتری معضل ریزگردها را دنبال کنیم.

صالحی ادامه داد: بزرگترین معضل امروز سیستان وجود طوفان‌ها و ریزگردهای این منطقه است که از جهات مختلف، زندگی مردم را تحت تاثیر قرار داده و شاهد آن بیماران بی‌شمار تنفسی، سل و ریوی در این منطقه است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل افزود: برای برون رفت از شرایط سخت سیستان همه نخبگان و فعالان عرصه علم و دانش باید با همفکری و تلاش مضاعف دست در دست هم بگذارند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ / ۱۱:۰۷
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403052113938
  • خبرنگار :