معاون پارلمانی رئیس‌جمهور خبر داد

وزیران پیشنهادی در کمیسیون‌های مختلف مجلس حضور می‌یابند

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور خبر داد که وزیران پیشنهادی دولت چهاردهم در کمیسیون‌های مختلف مجلس شورای اسلامی برای تقدیم برنامه‌های خود به نمایندگان حضور یافته و به دغدغه‌ها و پرسش‌های ‌ایشان پاسخ‌ خواهند داد.

به گزارش ایسنا،  معاونت پارلمانی ریاست جمهوری اعلام کرد که «شهرام دبیری در طی هفته گذشته و بلافاصله پس از این‌که توسط رئیس‌جمهور به عنوان معاون امور مجلس ریاست جمهوری منصوب شد با توجه به نزدیک شدن به آغاز دولت چهاردهم، معرفی وزرای پیشنهادی و لزوم تشکیل کابینه ، رایزنی‌های و جلسات فشرده‌ای با مجمع نمایندگان، کمیسیون‌ها و فراکسیون‌های مختلف مجلس، با هدف همگرایی و تقویت سطح تعامل دولت و مجلس و نیز هم‌فکری و هم‌افزایی ظرفیت‌های دوقوه در پیش گرفت تا با نزدیک شدن دیدگاهای دو طرف، جلوه همدلی و همکاری در صحن علنی و زمان بررسی اعتبار وزرا بروز کند.

دیدار و گفت‌وگو با اعضای مجمع نمایندگان استان‌های مختلف از جمله همدان، اصفهان، آذربایجان‌شرقی، سیستان و بلوچستان، نمایندگان اهل سنت و رایزنی با کمیسیون‌ها و فراکسیون‌هایی همچون فراکسیون مستقلین ولایی، کمیسیون بهداشت و درمان و نیز دیدارهای جداگانه با شماری از نمایندگان در محل مجلس شورای اسلامی و دفتر معاونت امور مجلس از مهمترین برنامه‌هایی بود که معاون پارلمانی رئیس‌جمهور طی هفته گذشته بی وقفه و بدون تعطیلی برای تحقق برنامه‌ها و اهداف دولت با تمرکز بر بررسی صلاحیت وزرای کابینه چهاردهم تشکیل شد و عملا معاونت پارلمانی به کانون رایزنی و ارتباط با قوه مقننه تبدیل شده است.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در این دیدارها با تاکید بر این‌که «ارتباط نزدیک و تعامل سازنده و گسترده با نمایندگان مجلس شورای اسلامی از اولویت‌های اساسی دولت وفاق ملی است» بر ضرورت همگرایی  همکاری دو قوه در رفع مشکلات مردم تاکید کرد.

دبیری با تاکید بر هماهنگی پزشکیان با معیارهای تعیین شده از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی در معرفی وزرای پیشنهادی به مجلس شورای اسلامی، کارآمدی، تخصص و پاکدستی را از معیارها و شروط اصلی دولت در انتخاب مدیران عنوان و تصریح کرد: مشی و رویکرد رئیس‌جمهور در هماهنگی و مشورت با رهبری عزیز هیچ  تعارض و منافاتی با اختیارات و آزادی عمل نمایندگان در اعلام نظر و رای اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت ندارد و معتقد است رأی اعتماد به وزیران پیشنهادی، حق نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی است. نمایندگان حق انتخاب دارند و در نهایت آنان هستند که باید در این باره تصمیم‌گیری کنند و دولت حتی به نظر مخالف آنان، احترام می گذارد و آنرا قبول دارد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور که از اعلام فهرست اعضای هیات وزیران به مجلس در روز یکشنبه ـ بیست و یکم مرداد ماه ـ خبر داده بود،  اظهارداشت: معاونت امور مجلس در راستای فراهم کردن بستری مناسب برای تعامل و ارتباط هرچه بهتر وزیران پیشنهادی با نمایندگان مجلس، برنامه جامعی تنظیم کرده است تا وزیران پیشنهادی در کمیسیون‌های مختلف حضور یابند. در این نشست‌ها وزیران پیشنهادی برنامه‌های خود را به نمایندگان تقدیم خواهند کرد و به دغدغه‌ها و پرسش‌های ایشان پاسخ‌ خواهند داد و امیدواریم این مسیر دیدگاه‌ها و نظرات دو طرف را به هم نزدیک کند تا با رای حداکثری نمایندگان محترم دولت چهاردهم کار خود را برای خدمتگزاری به مردم آغاز کند.»

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ / ۰۹:۵۸
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1403052012942
  • خبرنگار :