تندیر نون ، نان سنتی سوادکوه - مازندران

تندیر نون  یا پنجه کش نون نوعی نان محلی مازندرانی است که برای تهیه و پخت آن، از آرد گندم، شیر، روغن،  و تخم مرغ استفاده می‌شود و مادران مازندرانی با مخلوط کردن این مواد در تنورهای سنتی و محلی همراه با آتشی که از چوب هیزم های شکسته جنگلی تهیه و تبدیل به زغال می شود با هنرنمایی خاص، نان‌های خوش عطر و طعم برای خانواده تهیه می‌کنند.
 

  • شنبه/ ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ / ۰۸:۵۰
  • دسته‌بندی: عکس-مازندران
  • کد خبر: 1403052012858
  • خبرنگار : 50686