به گزارش ایسنا، این دانشجویان میگویند اگرچه اعضای خانوادههایشان در امان هستند اما به دلیل قطعی اینترنت و قطع شبکههای اجتماعی، نمیتوانند با آنها در بنگلادش ارتباط برقرار کرده و همین مساله آنها را مضطرب کرده است. بعد از فرار نخست وزیر بنگلادش، دولت از روز دوشنبه اینترنت را به طور کامل قطع کرده است.
در حال حاضر، هیچ دانشجوی بنگلادشی در هند نمیتواند با خانواده و بستگان خود در بنگلادش ارتباط برقرار کند. روبایا پروین، دانشجوی بنگلادشی که در دانشگاه مانگالور تحصیل میکند، در این باره میگوید: « تعدادی از اعضای خانواده من دارای مشاغلی هستند که نیاز به بیرون رفتن دارد و این مساله بسیار خطرناک است زیرا اشرار بدون هیچ دلیلی مردم را میکشند و در این میان پلیس هم افراد زیادی را دستگیر میکند. ».
تاپتی بیسواس یکی دیگر از همین دانشجویانی است که ارتباطش را با خانواده از دست داده و میگوید: من فقط از این موضوع آگاه هستم که خانوادهام خوب هستند و در خانه میمانند. از طرفی به دلیل قطعی اینترنت نمی توانم با آنها صحبت کنم و از طرفی هم به دلیل امتحانات نهایی نمیتوانم در حال حاضر به بنگلادش بروم.
آرناب ری، دانشجوی مقطع کارشناسی دانشگاه مانگالورهند نیز میگوید: وضعیت در خانه بسیار نگران کننده است. از آنجایی که من از گروه اقلیت بنگلادش هستم، بیشتر نگران اعضای خانوادهام هستم زیرا هر زمان که درگیری سیاسی در بنگلادش اتفاق میافتد، اقلیتها بیش از بقیه هدف قرار میگیرند.
انتهای پیام