مهدی حیدری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، درباره تصمیمگیری درباره تغییر شهردار همدان، اظهارکرد: شورای شهر ۱۱ عضو دارد که هشت نفر باید به این جمعبندی برسند که شهردار باید تغییر کند و افرادی که از شهردار حمایت میکنند و معتقد به کارآمدی وی هستند باید بتوانند از عملکرد او دفاع کنند.
وی با بیان اینکه پنج سوال از شهردار همدان پرسیده شد که ریشه در تذکراتی که در گذشته به وی داده شده داشت، تصریح کرد: بیش از ۵۰ تذکر به شهردار همدان داده شده بود.
حیدری یادآور شد: پنج سوال درمحورهای مالی و پرداخت حقوق، پلهای عابر پیاده، تعاملات شهداری با سایر دستگاههای اجرایی، ساخت و سازهای غیرمجاز و محکومیتهای مکرر شهرداری مطرح شده است.
این عضو شورای شهر با بیان اینکه اگر اعضای شورای شهر با پاسخهای شهردار قانع نشوند با درخواست چهار عضو استیضاح شروع میشود، تصریح کرد: شهرداری همدان با وجود اینکه تعاملات زیادی با سایر دستگاهها دارد اما در تأمین نیاز خود از آنها ناتوان است. از طرفی شهرداری پروندههای حقوقی زیادی دارد که تبدیل به محکومیت شده است.
وی با اشاره به اینکه شورای شهردرباره ساختوسازهای غیرمجاز در بلوار بعثت و ارم به شهرداری تذکر داده است، خاطرنشان کرد: بلوار بعثت در مسیر تعریض قرار دارد، امکان تغییر کاربری درآن وجود ندارد، بنابراین وظیفه اولیه شهرداری این است که معبر را بازگشایی و طرح را اجرا کند.
حیدری با بیان اینکه تغییر کاربریهای غیرمجاز در بلوار بعثت باعث ایجاد مشکلات ترافیکی شده است، تأکید کرد: وجود مدارس غیرانتفاعی در این بلوار باعث شده مشکلات ترافیکی در این مسیر ایجاد شود که براساس قانون باید این مدارس جابهجا شوند اما به دلیل شرایط خاص آموزش و پرورش این موضوع جدی گرفته نشده است.
رئیس کمیسیون فنی عمرانی شورای شهر همدان با تأکید براینکه چند صد رأی ماده ۱۰۰ وجود دارد که اجرایی نمیشود، یادآور شد: به طور میانگین هر هفته ۳۰ تا ۴۰ پرونده تخلف ساختمانی به مناطق شهری وارد میشود درحالیکه عدم اجرای آراء ماده ۱۰۰ باعث شده تخلفات ساختمانی در شهر جدی گرفته نشود.
انتهای پیام