عباس قاری در گفتوگو با ایسنا به مشارکت خیران در توسعه زیرساختهای بهداشت و درمان اشاره و اظهار کرد: در یک سال گذشته ۱۴ میلیارد ریال مردم خیر کمک کردهاند که در توسعه امکانات مورد استفاده قرار گرفته است.
وی افزود: کمکهای مردمی در احداث ساختمان، خرید تجهیزات و امکانات بیمارستان و خانههای بهداشت و درمان هزینه شده که از طریق خیریه سلامت جذب و مدیریت میشود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان تیران و کرون با بیان اینکه خیران در احداث بیمارستان تخصصی امام رضا همکاری دارند، تصریح کرد: خیران در فاز اول ساختمانسازی ۲۰۰ میلیارد ریال و در فاز دوم ۸۰ میلیارد ریال کمک کردهاند که در پیشرفت کار مؤثر بوده است.
به گفته قاری، علاوه بر کمکهای مردمی دولت هم در اجرای این پروژه مشارکت داشته، اما سهم مردمی تاکنون بیشتر بوده و به اجرای پروژه کمک میکند.
وی یادآور شد: این کمکهای خیران بهصورت نقدی و غیرنقدی در قالب مصالح ساختمانی بوده که به مصرف رسیده است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان تیران و کرون ادامه داد: ۹ مرکز جامع سلامت روستایی و شهری، ۳۸ خانه بهداشت روستایی، سه مرکز سلامت شهری و یک آزمایشگاه تخصصی و همچنین بیمارستان بهنیا در این شهرستان فعال بوده و به مردم خدمترسانی میکند.
قاری معتقد است ظرفیت فعلی در حوزه درمان پاسخگوی نیاز منطقه نبوده و توسعه این ظرفیت با احداث بیمارستان جدید محقق خواهد شد.
وی برقراری تناسب نیاز و امکانات را در توسعه خدمترسانی مهم خواند و گفت: با کمک دولت و مشارکت مردم تأمین این نیازها امکانپذیر است که مسئولان شهرستانها در خصوص جذب اعتبارات ملی پیگیریهای لازم را انجام داده و نیاز به نگاه ویژه به این حوزه است.
به اعتقاد مدیر شبکه بهداشت و درمان تیران و کرون، علاوه بر نیاز این منطقه، با توجه به حجم تردد در جادهها و موقعیت جغرافیایی این شهرستان، امکانات تخصصی بیمارستانی نیاز است.
انتهای پیام