مسئول تجاری سازی مرکز تحقیقات و منابع طبیعی خراسان رضوی:

بیش از ۳۰ درصد محصولات کشاورزی تبدیل به ضایعات می‌شود

مسئول تجاری سازی و انتقال یافته‌های تحقیقاتی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی گفت: بیش از ۳۰ درصد محصولات کشاورزی تبدیل به ضایعات می‌شود و بیشتر محصولات باغی و تازه، در معرض فساد و هدر رفت بیشتری قرار دارد.

علیرضا ودیعی اظهار کرد: با توجه به برنامه زمانی سه ماهه دوم سال و فصل برداشت میوه‌های هسته‌دار، روز انتقال یافته‌های تحقیقاتی ارائه روش‌های مناسب تولید و بسته‌بندی خشکبار در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی برگزار شد. 

مسئول تجاری سازی و انتقال یافته‌های تحقیقاتی این مرکز افزود: این برنامه علمی در سالن جلسات شهید فتاحی مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی و آزمایشگاه بخش تحقیقاتی، فنی و مهندسی با حضور زنان روستایی و کارآفرین، و بانوان کارشناس مراکز جهاد کشاورزی مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، وی افزود: در این جلسه مدرسین دوره آذرپژوه و آزاد دیسفانی از اعضای هیأت علمی مرکز و محقق معین شهرستان مشهد، مطالبی درباره چالش‌های تولید میوه‌های خشک، بررسی و راهکارهای عملی و کاربردی تولید خشکبار سالم و مدیریت آفات و بیماری‌ها در انبار خشکبار برای بهره‌برداران و به‌منظور توانمندسازی آنان ارائه کردند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ / ۱۳:۰۸
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403051610769
  • خبرنگار : 50985