مهرداد شریفی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به انجام هماهنگی برای تامین نیازمندیهای بهداشتی در ایام اربعین اظهار کرد: حفظ سلامت زائران اربعین خط قرمز مرکز بهداشت استان خوزستان است و با حضور مسئولان بهداشت محیط ۲۴ شهرستان، آخرین وضعیت آمادگی تیمهای بازرسی بازرسان بهداشت محیط برای استقرار در مرز چذابه و پایگاه فوریتهای سلامت محیط و کار در شهرک مواکب بررسی شده است.
وی افزود: در برنامه سلامت اربعین علاوه بر کنترل شرایط بهداشتی و بازدید از مواکب مسیر طریقالحسین(ع)، بازرسی بهداشتی از سامانههای آبرسانی شامل منابع تامین آب، مخازن آب و شبکه توزیع، بازرسی بهداشتی از مدیریت پسماند مواکب و ایستگاههای صلواتی و محلهای اسکان زائران و بازرسی بهداشتی از مراکز و اماکن مسیر حرکت زائران با اولویت بهداشت محیط محل، بهداشت فردی و مواد غذایی از جمله اقدامات بازرسان بهداشت محیط است.
معاون اجرایی مرکز بهداشت خوزستان گفت: انجام بازرسی بهداشتی از تاسیسات عمومی شامل پارکها، سرویسهای بهداشتی بینراهی، اقامتگاهها و جایگاههای عرضه سوخت، مسیر حرکت تردد و اسکان زائران، کنترل کیفی آب مانند کلرسنجی، کدورتسنجی و بررسی میکروبی آب آشامیدنی شبکه توزیع و تانکرهای ثابت و سیار، کنترل و بازرسی مواد غذایی به ویژه مواد غذایی عرضهشده در ورودی و خروجی شهرها در کیوسکها و از سوی دستفروشان یا در مسیر تردد زائران نیز توسط بازرسان این مرکز انجام میشود.
وی بیان کرد: کنترل و بازرسی بهداشتی پایانه مسافربری و وسایل نقلیه عمومی انتقال زائران، کنترل و بازرسی بهداشتی پایانه مرزی نیز از دیگر وظایف بازرسان بهداشت محیط در برنامه اربعین است.
شریفی گفت: انتظار میرود امسال در کنار این موارد و با توجه به خطر احتمال وجود پشه آئدس و به منظور پیشگیری از بیماری، توجه ویژهای به بهسازی محیط شهرک مواکب شود.
انتهای پیام