مهرداد عظیمی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به ظرفیتهای بالای سازمان آموزش فنی و حرفه ای در ارائه آموزشهای مهارتی اظهار کرد: در حال حاضر سازمان آموزش فنی و حرفهای متولی عرضه آموزش های مهارتی غیررسمی است که در دو بخش دولتی و خصوصی ارائه میشود و وجود ۶۵۷ مرکز آموزش فنی و حرفهای دولتی، ۴۸۰۰ کارگاه آموزشی، بیش از ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد و فعال فنی و حرفهای و۴۰ هزار مربی از ظرفیت های این مجموعه عظیم به شمار میرود.
وی ادامه داد: چتر مهارتی سازمان فنی و حرفهای در تمام کشور گسترده شده و در قالب ۱۱۵۰۰ استاندارد آموزشی به شاغلین بنگاههای اقتصادی و افراد جویای مهارت و کار آموزشهای فنی و حرفهای را ارائه میدهد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایجاد مراکز جوار کارگاهی را در آموزش و تربیت نیروی انسانی ماهر اثرگذار خواند و گفت: مراکز جوار و بین کارگاهی با بهرهگیری از ظرفیت خطوط تولید و آموزشهای منطبق با نیاز واقعی بازارکار موجب ارتقای بهرهوری و پایداری اشتغال میشوند.
وی تاکید کرد: آموزشهای مهارتی سهم بسزایی در ایجاد اشتغال و توانمندسازی شغلی افراد دارد، به نحوی که نزدیک به ۸۰ درصد خروجی کارآموزان سازمان فنی و حرفهای موفق به ایجاد اشتغال و کسب درآمد شده و وارد بازار کار شدند.
عظیمی در عین حال به ۱۹ گروه هدف سازمان آموزش فنی و حرفهای اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۱۹ گروه هدف تحت پوشش آموزشهای مهارتی و فنی و حرفهای هستند که از جمله آنها میتوان به خانواده های آسیب دیده از اعتیاد و معتادان بهبود یافته اشاره کرد. خوشبختانه در هفته ملی مهارت به منظور حذف ریشههای مبادرت جرم و توانمندسازی زندانیان و در راستای بهرهمندی مددجویان کانون اصلاح و تربیت و جامعه هدف زندانیان تفاهمنامهای را با سازمان زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی منعقد کردیم که نقش موثری در جهت توانمندسازی آنها برای اشتغال پس از آزادی دارد.
به گفته رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای، برگزاری دورههای آموزش فنی و حرفهای، ارزشیابی مهارتی، ارائه خدمات مشاوره شغلی و سنجش مهارت حرفهای، برگزاری مسابقات مهارت و حرفهآموزی ویژه مددجویان و زندانیان از جمله ویژگیهای این تفاهمنامه است.
انتهای پیام