«محمد عشقی» امروز شنبه سیزدهم مردادماه در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: سازمان امور مالیاتی دولت سیزدهم در آخرین اقدامش ترتیبی داده است که مودی بتواند محل هزینهکرد مالیاتی که پرداخت میکند را در طرحهای عمرانی خودش تعیین کند.
وی افزود: بر همین اساس نیز مودیان مشمول تبصره ماده ۱۰۰ مالیاتی، میتوانند مشخص کنند که مالیات پرداختیشان در چه طرحهای عمرانی و زیرساختی کشور مورد استفاده قرار بگیرد و این امکان نیز برای طرحهای عمرانی هلال احمر مهیا شده و امیدواریم بتوانیم از این طریق با مشارکت مودیان پایگاههای امدادی استان ایجاد و تکمیل شود.
این مسئول با اشاره به وجود تعداد زیادی طرحهای نیمه تمام در مجموعه هلال احمر استان یزد، تصریح کرد: تکمیل طرحهای عمرانی هلالاحمر که تعداد آنها حدود ۱۰ مورد است، نیازمند ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار است که از مهمترین آنها میتوان به نیمه تمام بودن مرکز EOC هلال احمر استان به عنوان مرکز فرماندهی عملیاتهای امدادی در مجاورت فرودگاه یزد با پیشرفت ۴۵ درصد پس از ۲۰ سال اشاره کرد.
وی بر لزوم ایجاد چهار پایگاه امداد جادهای دیگر علاوه بر ۱۲ پایگاه فعلی در استان تاکید کرد و گفت: تمام پایگاههای جادهای استان نیازمند انبارهای اقماری جهت بهرهگیری در هنگام حوادث هستند که امیدواریم اعتبار مورد نیاز برای آنها تامین شود.
عشقی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به برگزاری انتخابات مجامع هلال احمر در روز جمعه نوزدهم مردادماه، گفت: از ۴۰ هزار عضو داوطلب در استان یزد قریب به ۱۹ هزار نفر از اعضا دارای شرایط رای دادن هستند.
وی با بیان این که یزد جزو استانهای اول تا دهم به لحاظ مشارکت داوطلبان در انتخابات مجامع هلال احمر است، ابراز امیدواری کرد که با افزایش مشارکت اعضای هلال احمر استان در انتخابات پیش رو، جایگاه استان تا رده پنجم استانهای کشور در این بخش ارتقا یابد.
این مسئول خاطرنشان کرد: در همین راستا ۱۱ صندوق اصلی و ۱۴ صندوق فرعی در استان تعریف شده و اعضای هلال احمر در روز جمعه آتی میتوانند نسبت به انتخاب افراد برگزیده خود از میان ۱۴۳ نفر نامزد تایید صلاحیت شده، اقدام کنند.
وی با بیان این که منتخبین انتخابات مجامع هلال احمر به عنوان بازوی اجرای در کنار مسئولان جمعیت هلال احمر خواهند بود، گفت: خوشبختانه در چهار سال اخیر یک حق رای از چهار کرسی موجود در شورای عالی هلال احمر متعلق به استان یزد بود که از دستاوردهای برخورداری از این کرسی و حق رای، صدور مجوز سه دفتر نمایندگی در بخشهای نیر، عقدا و زارچ بود.
عشقی در ادامه دومین رویداد مهم پیش روی جمعیت هلال احمر را اعزام تیمهای درمانی به همایش عظیم اربعین ذکر کرد و افزود: در همین راستا تیم درمانی هلال احمر استان در قالب ۱۲۰ نفر در عمود ۵۷۸ یعنی بیمارستان حیدریه مستقر خواهند شد.
وی با بیان این که امسال تیم قویتر به همراه ۹ خوردوی امدادی کاپوتاژ شده از استان یزد به عراق اعزام میشود، ابراز امیدواری کرد که این جمعیت بتواند خدمات مناسبتری را در سال جاری به زائران اربعین ارائه دهد.
وی با اشاره به برگزاری پویش «مرهم زائر ۳ » به همین مناسبت، گفت: در این پویش، هموطنان میتوانند کمکهای نقدی و دارویی خود را برای استفاده در مراسم پیادهروی اربعین به هلال احمر اهدا کنند.
مدیر عامل هلال احمر استان «طبیب الدوار» را نیز دیگر پویش این ایام خواند که از طریق آن دانشجویان و کادر درمانی با حرکت در مسیرهای اربعین به زائران خدماتدهی خواهند کرد.
وی یکی دیگر از رویدادهای هلال احمر در تابستان جاری را برگزاری اولین یادواره شهدای امدادگر استان یزد در ۲۹ شهریورماه خبر داد و گفت: در حالی که تا پایان سال گذشته تعداد ۱۳ شهید امدادگر در استان شناسایی شده بود ولی با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران تاکنون تعداد ۸۹ شهید امدادگر که به عنوان امدادگر عازم مناطق جنگی شدهاند، شناسایی شده است.
عشقی در پایان نیز از دستاوردهای دولت سیزدهم را تجهیز ناوگان هلال احمر استان در اولین دور خرید تجهیزات هلال احمر شامل یک هزار خودروی نجات و ۱۱ بالگرد که چهار فروند از آنها مجهیز به دوربین دید در شب هستند، اعلام کرد و گفت: در همین رابطه سهم استان ۲۴ خودروی برخوردار از ست نجات بوده که به زودی به ناوگان هلال احمر استان افزوده خواهد شد.
انتهای پیام