حمیدرضا زمانی روز شنبه ۱۳ مرداد ماه در جمع خبرنگاران، از ساخت ۲۲ چشمه حمام و دستشویی وحوضچه به همت خیرین در این موکب خبر داد و اظهار کرد: یک آشپزخانه ۱۰۰ متری با امکانات و تجهیزات به روز و کباب پز اتوماتیک و چرخ گوشت در حال ساخت است که با تکمیل آن، امسال توانایی طبخ ۱۲ تا ۱۳ هزار پرس غذا در هر وعده را برای خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه سال گذشته به همت خیرین و کمکهای مردمی و هیئت امنا موکب از ۶۵ تا ۷۵ هزار زائر را پذیرایی کردیم، افزود: در حال احداث یک سالن غذاخوری به مساحت ۲۰۰ متر هستیم و در مجموع امسال حدود یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان برای تکمیل زیرساختهای موکب هزینه کردیم.
زمانی به خادمان خوب این موکب و همدلی و وفاق بین اعضا اشاره و تصریح کرد: با استفاده از پتانسیل های آرامستان بهشت هاجر و راهاندازی مجدد مسجد و حسینیه، امکانات رفاهی بهتری برای زوار اربعین ایجاد شد.
وی ضمن قدردانی از همکاری بسیار خوب مجموعه شهرداری، خاطرنشان کرد: با وجود وقف نامه مرحوم سیف الدوله و اعتبار خاصی که وی برای زوار اربعین در نظر گرفته بود، متاسفانه حمایتی از سوی اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان نداشتیم.
زمانی با بیان اینکه موکب فاطمه الزهرا(س) بین ۵۰۰۰ موکب برپا شده در ایام اربعین در سراسر کشور دو مرتبه رتبه سوم را کسب کرده است، گفت: این ایستگاه در سال ۱۳۹۵ به همت خیرین و همشهریان ملایری آغاز به کار کرد.
وی هدف اصلی این ایستگاه را کمک به مردم در هنگام بحرانها و بلایای طبیعی از جمله سیل، زلزله و آتشسوزی دانست و تصریح کرد: این ایستگاه با کمک نیروهای متخصص، خدمات زیادی در زمان وقوع زلزله و سیل به هم نوعان خود در سراسر کشور ارائه داده است.
خادم موکب فاطمه الزهرا(س) ملایر به تولید ماسک و تولید یک میلیون و ۲۸۰ هزار لیتر الکل در زمان شیوع بیماری کرونا توسط ۵۰۰ نیروی فعال موکب اشاره و اظهار کرد: در ابتدا هدف از ایجاد این مجموعه ارتئه خدمت به هنگام بلایای طبیعی بود اما پس از آن قرار شد برای زوار اربعین هم این خدمات ارائه شود.
زمانی جانمایی موکب در محدوده خارج از شهر و در کنار آرامستان بهشت هاجر را بدلیل رعایت فاصله از مرکز بحران دانست تا اگر زمانی اتفاقی برای شهر افتاد، موکب بتواند ارائه خدمت کند.
وی همچنین به تامین آب آشامیدنی و گاز کشی مجموعه به همت خیرین اشاره کرد که تا پیش از این آب با تانکر و سوخت از کپسول تامین میشد.
انتهای پیام