مجتبی شجاعی در گفت وگو با ایسنا افزود: به منظور رونق تجارت در این بازارچهها نیاز است که زیرساختهای عمرانی و خدماتی نیز توسعه و کامل شوند.
فرماندار سراوان در ادامه بیان کرد: یکی از سیاستهای مهم دولت در راستای ایجاد اشتغال پایدار برای مرزنشینان استان سیستان و بلوچستان، استفاده از ظرفیت مرز و تاسیس بازارچههای مرزی مشترک با کشور پاکستان بوده است.
وی گفت: بنابراین باید ایجاد زیرساختهای لازم در دستور کار قرار گیرد. اثربخشی بازارچههای مرزی چندین برابر مناطق آزاد است. با توجه به حجم عظیم صادرات در بازارچههای مرزی این مناطق به مرکز صدور کالا در استان تبدیل شده است.
وی با اشاره به اینکه این بازارچه میتواند به محلی برای تبادل فرهگ و اشتغال پایدار مردم مرزدار دو کشور ایران و پاکستان تبدیل شود، گفت: با توجه به اینکه فعالیت در این بازارچه سرمایه زیادی نیاز ندارد، حتماً میتواند بر مبادلات تجاری در مقیاس کم، تاثیر مستقیمی بر معیشت مردم منطقه داشته باشد.
شجاعی خاطرنشان کرد: مردم استان سیستان و بلوچستان به عنوان یکی از استانهای کشور که در بسیاری از شاخصها به ویژه اشتغال فاصله زیادی با شرایط مطلوب یا حتی میانگین کشوری فاصله چشمگیری دارند، چشم امید ویژهای به فعال شدن بازارچههای مرزی استان داشته که میطلبد تلاش دولت در این راستا بیش از پیش شده و ازاین ظرفیت که به خوبی آغاز شده، استفاده دو چندان کند.
انتهای پیام