عضو هیئتعلمی بخش مهندسی و علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه شیراز و دبیر علمی این رویداد، گفت: دانشگاه شیراز و بهطور خاص، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه، طی دو روز برگزاری مسابقه ملی برنامهسازی دانشجویی، پذیرای نزدیک به ۱۰۰ دانشجو، در قالب ۳۵ تیم ۲ تا ۳ نفره از ۱۹ دانشگاه ایران در استانهای: اصفهان، بوشهر، تهران، خراسان رضوی، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، کرمان، همدان و یزد خواهد بود.
مرتضی کشتکاران به اهداف اصلی برگزاری این مسابقات اشاره کرد و گفت: ایجاد شور و نشاط در یک رقابت علمی سالم که منجر به تقویت قدرت حل مسئلهی دانشجویان و نیز کار گروهی با داشتن محدودیت منابع است. تیمها پس از پذیرش و شرکت در یک مسابقه تمرینی در روز ۱۱ مرداد، بهمدت ۵ ساعت در روز ۱۲ مرداد با یکدیگر در حل مسائل الگوریتمی به رقابت خواهند پرداخت.
وی ادامه داد: علاوه بر جوایز نقدی که ازطرف معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای ۱۲ تیم برتر این مسابقه در نظر گرفته شده است، تیم اول این مسابقه میتواند سهمیه شرکت در مسابقهی بینالمللی برنامهسازی رایان (rayancup.ir) را به دست آورد.
کشتکاران تصریح کرد: بخش مهندسی و علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه شیراز، پیشاز این تجربهی برگزاری ۴ دورهی چنین مسابقهای را به صورت مجازی، در سطح ملی و بینالمللی داشته است. این مسابقات در سالهای ۱۳۹۰ (بهصورت بینالمللی)، ۱۳۹۳، ۱۳۹۴ و ۱۴۰۰ (بهصورت ملی) بهطور متوسط با حضور ۸۰ تیم در هر دوره برگزار شده است.
دبیرعلمی مسابقات برنامهسازی دانشجویی در دانشگاه شیراز گفت: هرساله مسابقهی بینالمللی برنامهسازی دانشجویی منطقهای غرب آسیا، بهطور معمول بهمیزبانی دانشگاه صنعتی شریف برگزار میشود. در این مسابقه، تیمهای منتخب دانشگاههای سراسر کشور برای کسب سهمیه مسابقات جهانی با یکدیگر در مدت 5 ساعت در حل مسائل الگوریتمی به رقابت میپردازند که دانشگاه شیراز در سالهای مختلف برای آمادهسازی تیمهای خود، در سطح دانشگاه، مسابقات تمرینی مختلفی را برگزار کرده است.
وی اظهار کرد: مدتها در تلاش بودهایم که در منطقهی جنوب کشور بتوانیم این مسابقه را بهصورت حضوری برگزار کنیم تا تیمهای دانشگاههای سراسر کشور و بهطور خاص دانشگاههای استانهای همجوار استان فارس بتوانند در این رقابت سالم شرکت کنند. خوشبختانه با حمایتهای صورتگرفته از طرف معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بهطور خاص ریاست دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف، این مهم برای سال جاری محقق شده است.
کشتکارن تصریح کرد: امیدواریم با میزبانی مناسب این رویداد در سال جاری بتوانیم در سالهای آتی نیز این رویداد را برگزار کرده و شاهد استقبال تیمهای بیشتری از دانشگاههای سراسر کشورمان باشیم.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه شیراز گفتنی است، مسابقهی ملی برنامهسازی دانشجویی که در روزهای 11 و 12مردادماه ترتیب یافته است، در تالار و کتابخانه خوارزمی دانشگاه شیراز (واقع در میدان نمازی شیراز) برگزار میشود. علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به وبلاگ این رویداد به نشانی shirazu-acm.blog.ir مراجعه نمایند.
انتهای پیام