ذبیحالله ابراهیمی در گفتوگو با ایسنا به آتشسوزیهای اخیر در مراتع تیران و کرون اشاره و اظهار کرد: حدود چهار هکتار از اراضی ملی این شهرستان در اثر گرمای شدید هوا و خطای انسانی دچار حریق شد که با حضور به موقع آتشنشانی و خدمات ایمنی و همکاری مردم محلی، آتش مهار شد.
وی افزود: بیش از یکصد هزار هکتار اراضی ملی در این منطقه وجود دارد که گونههای گیاهی مثمر و غیرمثمر در آن روییده و در شرایط خاص مثل افزایش گرمای هوا، احتمال وقوع حادثه وجود داشته و باید در کمترین زمان نسبت به رفع مشکل اقدام شود.
دبیر ستاد مدیریت بحران تیران و کرون با بیان اینکه تجهیزات مناسبی در حوزه آتش نشانی و خدمات ایمنی این شهرستان وجود نداد، تصریح کرد: کمبود امکانات برای حوادث شهری و روستایی نیز یک چالش محسوب شده و دیگر این توان پاسخگوی رفع آتشسوزی در مراتع نیست.
ابراهیمی با اشاره به حوادثی که در مراتع طی سالهای گذشته رخ داد و امسال نیز در روستای گنهران و مراتع تقیآباد اتفاق افتاده، خاطرنشان کرد: اطفا حریق خودرو آتشنشانی شهرداری همراه با تلاش مردم صورت گرفته است.
وی ادامه داد: اگر دامنه آتشسوزی فراگیر شود دیگر این امکانات پاسخگو نبوده و مشکلات بیشتری را در منطقه خواهیم داشت از این رو باید تمهیدات لازم در این خصوص صورت بگیرد و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری و همچنین حفاظت از محیط زیست تدبیر کنند.
دبیر ستاد مدیریت بحران تیران و کرون وجود یک بالگرد برای امدادرسانی در این منطقه را مهم خواند و یادآور شد: چنین امکاناتی در حوادث آتشسوزی و یا حادثه در مناطق کوهستانی نقش مهمی داشته و خسارتها را کاهش میدهد.
ابراهیمی معتقد است، تیران و کرون با داشتن دو منطقه حفاظت شده، مراتع گسترده و موقعیت جغرافیایی به تجهیزات مدرن و ویژهای نیاز دارد تا اینگونه در بحرانها سریعتر عمل کند و مانع از افزایش خسارت مالی، جانی و تجهیزاتی شود.
انتهای پیام