به گزارش ایسنا، پس از انتشار اولین تصاویر از ورزشکاران ایران در مراسم افتتاحیه المپیک ۲۰۲۴ پاریس انتقادات زیادی در فضای مجازی نسبت به لباس رسمی ایران انجام شد. بسیاری از کاربران فضای مجازی لباس کاروان ایران را به لباس کادر درمان تشبیه کردند و موجی از انتقادات نسبت به تصمیمگیری مسئولان کمیته المپیک در زمینه انتخاب لباس به وجود آمد.
در حال حاضر نیز با توجه به انتقادات به وجود آمده، به جای اینکه کمیته ملی المپیک که مسئولیت لباس کاروان را برعهده داشته پاسخگو باشد، برخی ورزشکاران درگیر این موضوع شدهاند. اگر نقدی هم صورت گرفته، طبیعتا متوجه مسئولانی است که متولی انتخاب لباس بودهاند نه ورزشکاران، اما در حین برگزاری المپیک شاهد این هستیم ورزشکاران بجای اینکه در رویداد بزرگی چون المپیک از مسائل حاشیهای دوری کنند تا تمرکزشان روی مسابقه کم نشود، در فضای مجازی پاسخگوی انتقادات نسبت به لباسها هستند که واکنش های مثبت و منفی مخاطبان را در پی دارد و این چالش، تمرکز ورزشکار را برهم میزند.
در حالی که تنها دو سه روز از المپیک گذشته اما شاهد برخی مسائل عجیب در مورد بعضی از ورزشکاران کاروان ایران هستیم. برای نمونه برادر یکی از ورزشکاران با یک آیدی کارت دیگر به دهکده ورزشکاران می رود و عکسش را در فضای مجازی منتشر میکند. در حالی که اگر کمیته برگزاری بازیها متوجه این اتفاق میشد، حواشی زیادی برای کاروان ایران به همراه داشت.
کاروان ایران با ۴۰ ورزشکار و ۹۶ همراه راهی المپیک شده و یکی از وظایف افرادی که به عنوان سرپرست همراه تیمها رفتهاند این است که اجازه ندهند ورزشکار در طول رویداد مهمی چون المپیک درگیر حاشیه شود اما تاکنون مدیریت مناسبی به نمایش گذاشته نشده و مسئولان کاروان ایران باید جلوی این روند را بگیرند.همچنن ورزشکاری بوده که به محض ورود به دهکده ورزشکاران مانند بلاگرها در حال انتشار فیلم و عکس از روزمرگیهای خود و نمایش تمام مکانهایی است که به آنها وارد میشود. این سوال به وجود میآید که چرا یک ورزشکار المپیکی بجای آماده شدن برای مهمترین رویداد زندگی ورزشیاش باید بیشتر وقت خود را در فضای مجازی بگذارد و حتی بیشتر از خبرنگاران عکس و فیلم و استوری منتشر کند!
یا یک ورزشکار دیگر چرا باید در المپیک پاریس به فکر سمت جدید گرفتن از رییس جمهور، برای رییس فدراسیون خود باشد؟ در حالی که باید مهمترین فینال زندگیاش را پشت سر بگذارد.
به نظر میرسد برخی از المپینهای ایران بخش زیادی از وقت و انرژی خود روی مسائل حاشیهای و یا حضور در فضای مجازی گذاشتهاند این در حالی است که اگر صفحه اجتماعی برخی ورزشکاران شاخص جهان را دنبال کنید با وجود اینکه در المپیک پاریس حضور دارند، کمتر شاهد حضورشان در فضای مجازی هستیم و تمرکزشان روی هدفی است که دنبال میکنند.
به نظر میرسد مدیریت خاصی در مورد این مسائل که میتواند روی عملکرد ورزشکار هم تاثیرگذار باشد، در کاروان ایران وجود ندارد. کاروان ایران با ۴۰ ورزشکار و ۹۶ همراه راهی المپیک شده و یکی از وظایف افرادی که به عنوان سرپرست همراه تیمها رفتهاند این است که اجازه ندهند ورزشکار در طول رویداد مهمی چون المپیک درگیر حاشیه شود اما تاکنون مدیریت مناسبی به نمایش گذاشته نشده و مسئولان کاروان ایران باید جلوی این روند را بگیرند.
ناگفته نماند در همین کاروان ایران ورزشکارانی هم هستند که کمتر در فضای مجازی حضور دارند و سعی کردهاند درگیر حواشی نشوند. درست است که کاروان ایران در خیلی از رشتهها شانس گرفتن مدال ندارد اما قطعا هر ورزشکار برای بهترین نتیجه به المپیک رفته حتی اگر به مدال ختم نشود. بنابراین ورزشکار باید به این درجه از پختگی رسیده باشد که در طول برگزاری المپیک از هر چیزی که آرامش ذهنیاش را بهم میریزد، دوری کند.
انتهای پیام