به گزارش ایسنا، متن این نامه به شرح زیر است:
ریاست جمهور منتخب چهاردهم جمهوری اسلامی ایران
سلام علیکم
ضایعه فقدان رییس جمهور خدوم و دلسوز کشور، شهید رییسی عزیز، موجبات تجلی مجدد مردم سالاری دینی را در جمهوری اسلامی به فاصله اندک پس از انتخابات اسفند ماه، در اوردگاه ریاست جمهوری بوجود اورد. انتخاباتی که پیش از همه باید به مردم بابت حضور غرورآفرین شان در دو دوره انتخابات ریاست جمهوری تبریک گفت. حضوری که اراده جمعی جامعه اسلامی را در مقابل موجهای رسانهای روانی دشمنان داخلی و خارجی در کمپینهای چند ساله تحریم انتخابات، نشان داد و در نهایت علاوه بر تبریک به شما، برایتان در این مسئولیت خطیر و مهم آرزوی موفقیت و توفیق میکنیم.
دولت چهاردهم وظیفه سنگین و سخت تری نسبت به سایر دولتها در دهههای گذشته دارد و آن ادامه دادن راه شهید رییسی میباشد. مردم از دهه نود، مشکلات عدیده معیشتی و سیاسی و عقبت ماندگیهای اقتصادی را به خاطر دارند و این احساس جمعی نیز طبق امارهای کارشناسان، وضعیت بد مدیریتی کشور در حوزههای مختلف به خصوص اقتصاد را در این دهه نشان میدهد. هنر اصلی دولت شهید رییسی تغییر ریل کشور به سمت پیشرفت و رشد همه جانبه بود. تغییر ریلی که به درستی، بذر امید را پس از رفتارها و عملکردهای مدیران دولت یازدهم و دوازدهم، در دل مردم احیاء کرد. دولت شما همانطوری که رهبر انقلاب نیز فرمودند، باید در ادامه دولت شهید رییسی از ظرفیتهای کشور برای پیش برد حرکت عظیم و تمدنی جمهوری اسلامی، بهره بگیرد.
جناب آقای دکتر پزشکیان
همانطور که مستحضرید، وظیفه سنگین انتخاب گزینههای کابینه دولت و معرفی آن به مجلس مشخصا بر دوش شما میباشد. حضور نفرات خاص در شورا راهبری دولت که در دلسوزی برخی نسبت به انقلاب اسلامی و کشور شائبه وجود دارد و کارنامه آنها در مواقع حساس در جمهوری اسلامی پیش روی همگان میباشد، نه تنها نوید اتخاذ روند شایسته سالارانه در انتخاب گزینههای متعهد را نمیدهد بلکه نگرانیها را از انحصار شما به عنوان رییس دولت در این حلقه قدرت و جهت دهی جنابعالی و دولت آتی توسط آنها را بیش از پیش میکند. شورایی که در عمل با گفتههای شما مبنی بر لزوم ایجاد همدلی ملی در عرصه سیاسی کشور، مطابق نمیباشد.
روندی که علاوه بر عدم شفاف بودن در انتخاب اعضای شورا و کارگروه ها، دارای ملاکهایی است که امکان سلیقهای کردن انتخاب کاندیداها توسط اعضای کارگروهها را بسیار فراهم آورده است. همچنین ملاکهایی که بیان شد، باید مشخص شود که بر اساس چه مبانی فکری اتخاذ شدند و چرا باید این ملاک ها، مبنای بحثهای این کارگروهها بر سر گزینهها باشد؟
مدتی پیش٬ رییس شورا راهبری دولت در گفتگوی ویژه خبری، در خصوص استفاده از ظرفیت گروههای مردمی و حلقههای میانی در کنار نخبگان سیاسی در معرفی کابینه دولت، سخن گفت.
عدم استفاده از ظرفیت هیچ کدام از اتحادیههای دانشجویی و تشکلهای ذیل در پیشنهاد اعضای کابینه دولت، صدق عملی گفتار رییس شورا راهبری را نمیرساند. تناقضی که در ادعا و صحنه وجود دارد، مخدوش بودن رویکرد شعارگونه شایسته سالاری و وحدت آفرینی را بسیار تقویت میکند و بدین وسیله مجدد نقش حلقههای قدرت و پدرخواندههای سیاسی را در انتخاب و پیشنهاد گزینهها به شما، نشان میدهد.
از این رو، ما دانشجویان اتحادیه دفتر تحکیم وحدت به صورت رسمی برای بیان نگرانیها درخصوص روندهای ایجاد شده در ابتدای کار دولت و طرح پیشنهادات برای اعضای کابینه جنابعالی و همچنین بحث پیرامون فرصتها و معضلات پیش روی دولت در عرصههای مختلف به خصوص آموزش عالی، اعلام آمادگی کرده و درخواست جلسهای با رییس جمهور منتخب را داریم.
انتهای پیام