به گزارش ایسنا، به نقل از جهان نیوز، مراسم تنفیذ حکم مسعود پزشکیان به عنوان رئیس جمهور منتخب مردم تا ساعاتی دیگر در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد، آخرین باری که این مراسم برگزار شد در زمان تنفیذ حکم ریاست جمهوری آیت الله رئیسی بود.
اواخر خرداد سال ۱۴۰۰ بود سید ابراهیم رئیسی با کسب ۱۷ میلیون و ۹۲۶ هزار و ۳۴۵ رای بهعنوان رئیس جمهور منتخب برگزیده شد.
حکم آیت الله سید ابراهیم رئیسی، سه شنبه ۱۲ مرداد ماه سال ۱۴۰۰ از سوی حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی، در حسینیه امام خمینی(ره) تنفیذ شد و پس از آیت الله رئیسی به طور رسمی فعالیت خود بع عنوان رئیس دولت سیزدهم را آغاز کرد.
مراسم تنفیذ آیت الله رئیسی
مراسم تنفیذ حکم آیت الله رئیسی در زمانی برگزار شد که ایران اسلامی مانند خیلی از کشورهای دنیا درگیر ویروس کرونا بود.
در مراسم تنفیذ، رؤسای قوا، رئیس مجلس خبرگان رهبری، مقامات کشوری و لشکری، علما و دانشگاهیان و جمعی از سفرا و نمایندگان بلندپایه کشورهای خارجی حضور داشتند و مراسم با رعایت دستورالعمل ها و شیوه نامه های بهداشتی برگزار شد.
در ابتدای این مراسم وزیر کشور گزارشی را از روند برگزاری انتخابات سیزدهم ریاست جمهوری ارائه کرد.
پس از آن حجتالاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری، متن حکم رهبر انقلاب در تنفیذ رأی مردم و نصب آیتالله رئیسی به مقام ریاست جمهوری اسلامی ایران را قرائت کرد و آنگاه رهبر انقلاب اسلامی لوح متن حکم را به رییسجمهور منتخب مردم اعطا کردند.
سه سال خدمت صادقانه در دولت
آیت الله رئیسی در دوران ریاست جمهوری شبانه روز برای حل مشکلات تلاش کرد، زمانی که دولت را تحویل گرفت کشور به شدت درگیر کرونا بود و با پیگیری های جدی آیت الله رئیسی برای تولید و خرید واکسن و همچین با مدیریت مناسب دولت، کرونا در کشور ریشهکن شد.
رییسجمهور شهید در مدت ریاست خود بر دولت به استانهای مختلف کشور سفر کرد و از نزدیک پیگیر مسائل مردم بود.
روند سفرهای استانی به گونهای بود که در پایان هر سفر به هر استان بسیاری از مردم به رفع مشکلات موجود در استان و گشایش گرههای معیشتی خود از جمله احیای واحدهای تولیدی راکد و نیمه راکد و همچنین رفع مشکلات فعالیتهای اقتصادی امیدوار میشدند. همچنین در سفرهای استانی علاوه بر در نظر گرفتن بودجه برای مصوبات همان سفر و تخصیص منابع در نظر گرفته شده برای پروژههای عمرانی، بانکها نیز مکلف به پرداخت تسهیلات مورد نیاز مردم و خصوصاً صنایع میشدند.
رهبر معظم انقلاب نیز در یکی از دیدارهای خود با اعضای هیئت دولت یکی از محاسن دولت سیزدهم را ارتباط رودررو و نزدیک با مردم در سفرهای استانی عنوان کردند.
شهادت رئیس دولت سیزدهم
آیتالله سید ابراهیم رئیسی، عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت در مسیر بازگشت با بالگرد از مراسم افتتاح سد قیز قلعهسی در شمال آذربایجان شرقی به سمت تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی و به همراه تمامی همراهان به مقام رفیع شهادت نایل شد.
سرانجام در شب میلاد امام مهربانی، علی ابن موسی الرضا (ع) روح بلند «خادمِ ملت» در راه خدمت، آسمانی شد و «شهیدِ خدمت» را نیز به القاب خود افزود.
انتهای پیام