به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، محمد مهدی ذوالفقارزاده با اعلام این خبر افزود: نوآوری اجتماعی یکی از رویکردهای محوری معاونت فرهنگی و اجتماعی در دوره فعلی بوده و بر اساس این رویکرد، رویدادهای مختلفی در این دوره برگزار شده است.
وی ادامه داد: اولین رقابت دانشجویی نوآوری اجتماعی جانا در ۴ محور «محصولات نوآورانه»،«خدمات اجتماعی»،«کسب و کارهای اجتماعی» و نیز«ارائه پیشنهادات سیاستی» با همکاری بنیاد تعالی اجتماعی زندگی در سطح ملی طرحریزی و اجرا شد.
ذوالفقارزاده افزود: در پی اعلام فراخوان این رقابت، ۳۵۰ ایده نوآورانه دانشجویی به در موضوعات گوناگون اجتماعی و فرهنگی دبیرخانه ارسال شدهاست که پس از طی مراحل ۴ گانه ارزیابی و نیز برگزاری دورههای متنوع توانمندسازی تیمهای راهیافته به مرحله پایانی به ارائه ایدههای خود پرداخته و در نهایت ۱۰ تیم به عنوان برگزیده انتخاب و مورد تجلیل قرار میگیرند.
وی ادامه داد: در مراحل ارزیابی شاخصههایی همچون «شناخت درست مسأله»،«نوآوری در ارائه حل»،« قابلیت اجرایی شدن» و نیز«پایدار بودن راهحلها» مد نظر بودهاست.
رئیس اولین رقابت دانشجویی جانا در بخش دیگری از سخنان خود و در تشریح مرحله پایانی این رویداد گفت: در کنار داوری نهایی، گفت و گو و مشاوره با متخصصان، سخنرانیهای الهام بخش با حضور فعالان اجتماعی و نیز سخنرانیهای کلیدی توسط مسئولان برگزار میشود.
وی در پایان اظهار داشت: مرحله پایانی این رقابت در محل صندوق نوآوری و شکوفایی اجرا میشود که طی آن در روز اول فقط تیمهای منتخب حضور خواهند داشت و در روز اختتامیه امکان حضور دانشجویان علاقمند با ثبتنام قبلی فراهم شدهاست.
انتهای پیام