به گزارش ایسنا، امروز (شنبه)، فرشاد مقیمی- مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی در نشست مشترک با مصطفی رجبیمشهدی( معاون وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت توانیر) مهمترین موضوعات مرتبط با تامین برق در شهرکها و نواحی صنعتی و عبور از پیک مصرف را مورد پیگیری قرار دادند.
در این نشست، مدیران عامل شرکت شهرکهای صنعتی استانها، مدیران شرکتهای توزیع نیروی برق استانها و شرکتهای برق منطقهای به صورت ویدئو کنفرانس نیز حضور داشتند.
مقیمی، در این نشست ضمن تاکید بر عبور از پیک مصرف تابستان با کمترین آسیب برای واحدهای تولیدی و بخش صنعت کشور، تامین سوخت (گازوئیل) برای واحدهای صنعتی دارای دیزل ژنراتور را از اولویتهای مهم دانسته و از مدیران عامل شرکتهای شهرکهای صنعتی خواست تا با احصاء واحدهای تولیدی دارای دیزل ژنراتور مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی، فهرست نهایی را جهت پیگیری و ارسال به وزارتخانههای نفت و نیرو اعلام کنند.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، با بیان اینکه به همه استانها در حوزه مدیریت مصرف نباید با یک مدل نگاه شود، تصریح کرد: شرایط برخی استانها از لحاظ اقلیم آب و هوایی متفاوتتر است؛ ضمن اینکه قطع برق واحدهایی که شرایط خاص دارند (همچون واحدهای تولید دارو، صنایع غذایی به لحاظ موضوعات ایمنی و مخاطرات آن) با تعامل شرکت شهرکهای صنعتی استانها با شرکتهای توزیع برق منطقهای مدیریت شود.
در توزیع برق، اولویت را به بخش مولد کشور باید داد
معاون وزیر صمت، قطعی برق واحدهای صنعتی را عامل نارضایتی تولیدکنندگان عنوان کرده و گفت: در توزیع برق بایستی اولویت را به بخش مولد قرار دهیم، این خواسته صنعتگران و فعالان اقتصادی است.
در ادامه این نشست، مصطفی رجبی مشهدی- معاون وزیر نیرو - نیز با بیان اینکه اولویتها باید احداث نیروگاه باشد، ضمن تشکر از همکاری و تعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در حوزه انرژیهای خورشیدی و تجدیدپذیر، تصریح کرد: تاکید ما بر شرکتهای توزیع نیروی برق این بوده است که واحدهایی که در شهرکهای صنعتی در حوزه مدیریت مصرف همکاری دارند، حتی الامکان قطع فیدر نداشته باشند.
مدیر عامل شرکت توانیر با بیان اینکه احداث نیروگاه انرژی خورشیدی در جوار شهرکهای صنعتی یک گزینه مناسب است، خاطرنشان کرد: توانیر با تمام قوا از حوزه تولید حمایت می کند در شرایط بحران هماهنگی و برنامهریزی ضرورت دارد. ما نیز آمادگی انعقاد تفاهمنامه با موضوع مشوقها را داریم.
طبق اعلام سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، اجرایی شدن تفاهمنامههای منعقد شده در راستای تأمین برق پایدار، تفویض اختیارات بیشتر به استانها جهت برنامهریزی دقیقتر و مدیریت موضوع، احداث پستهای فوق توزیع و خطوط انتقال و تخصیص بودجه لازم برای این امر، عبور از پیک مصرف با کمترین خسارت به واحدها، نگاه متفاوت به استانهای دارای اقلیم گرم، نصب کنتورهای هوشمند و کنترل پذیری، تهیه گازوئیل برای واحدهای دیزل دار، تغییر شیفت کاری واحدهای تولیدی به شب برای عبور از پیک، کمبود گاز برای نیروگاههای تولید برق که سوخت مصرفی آنها گاز است، از مهمترین مسائل و موارد مطرح شده توسط مدیران عامل شرکت شهرکهای صنعتی استانها در این نشست بوده است.
انتهای پیام