یحیی خورشیدخانی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، افزود: شهرستان تویسرکان از قابلیت های متنوعی در زمینه های فرهنگی، گردشگری، محصولات باغی، آثار تاریخی و مواردی از این دست برخوردار است که نیازمند معرفی بیشتر و عمیقتر در سطح ملی و حتی فرا ملی است.
وی اظهار کرد: تویسرکان با ثبت گردوی خود در سازمان غدا و کشاورزی ملل متحد(فائو) شهر جهانی گردو است و عناوینی مانند شهر ملی منبت گلریز و نشان جغرافیایی مبل و منبت را به خود اختصاص داده است.
خورشید خانی با اشاره به اینکه تویسرکان از ۲۲۱ اثر تاریخی، فرهنگی و جاذبه گردشگری متنوع برخوردار است ادامه داد: بارگاه حیقوق نبی(ع) در تویسرکان یک ظرفیت بین المللی و گنجینه بی بدیل فرهنگی، تاریخی، مذهبی و گردشگری است که این ظرفیت در تعداد بسیار کمی از شهرهای ایران وجود دارد.
وی بیان کرد: پیشینه درخشان تاریخی و تمدنی و نقش آفرینی دلاوران تویسرکانی در جریان پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به ویژه عملیات مرصاد ستودنی است و قابلیت کنکاش های دقیق پژوهشی را دارد.
سرپرست فرمانداری تویسرکان، این شهرستان را با توجه به آمار و اطلاعات رسمی و فعالیت چندین شرکت معتبر تولید دارو، یکی از قطب های مهم تولید دارو در غرب کشور دانست و افزود: این شهرستان همچنین مستعد ایجاد و گسترش صنایع تبدیلی و فرآوری گردو، سماق، آلو، سیر و مواردی از این دست است.
وی خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت رسانه های مختلف و متنوع برای معرفی و بازشناسی شهرستان تویسرکان به صورت فراگیر در سطح ملی و بین المللی استفاده های بیشتری کرد.
به گزارش ایسنا، روز پنج مردادماه همزمان با بزرگداشت شهادت ۴۰ شهید شهرستان تویسرکان در عملیات مرصاد و یادروز برگزاری اولین نماز جمعه در ۱۰۵ سال پیش در این شهرستان، «روز تویسرکان» نامگذاری شده است.
انتهای پیام