به گزارش ایسنا، غلامحسین اسماعیلی در جلسه چهارشنبه ۳ مرداد ۱۴۰۳ هیات دولت با ارائه گزارش عملکرد سه سال اخیر دولت سیزدهم گفت: دفتر در مجموعه دولت سعی کرد که کارگزاری امین و حلقه واسط و مسیر دوسویه ارتباط رئیس جمهور شهید با دولتمردان، قوای حاکمیتی و مردم باشد و به نماد و تبلور عینی و اصلی اندیشه رئیس جمهور تبدیل شود.
وی با بیان اینکه «ما شان خود را برنامهریزی اجرا و پشتیبانی از برنامههای رئیس جمهوری میدانستیم»، عنوان کرد: رئیس جمهور شهید ما یک رئیس جمهور نه تنها تحولگرا بلکه یک شخصیت تحول ساز در جامعه ایرانی ما بود؛ برنامه او برنامه تحول و تحقق دولت مردمی بود و ما خوب میدانیم که تحول هم فکر و اندیشه تحولی و هم اراده و انگیزه تحولی و هم کار و اقدام جهادی میخواست که معمولاً اینها را به گروههای مختلف تقسیم میکنند اما رئیس جمهور شهید ما به تنهایی جامع این شرایط را که تحقق و تحول در جامعه و دولت بود، انجام داد و تحول را نیز در همه حوزهها اعم از داخلی و خارجی و بینالمللی تعقیب میکرد.
رئیس دفتر رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه تحول یک محصول زودرس نیست افزود: در این سه سال برخی از ثمرات تحول حاصل شد اما بخش دیگر از ثمرات اقدامات تحولی شهید رئیسی در سالهای آینده به ثمر خواهد نشست. در ایام ریاست جمهوری رئیس جمهور شهید، ایشان ۳۴۵ ملاقات خارجی داشت یعنی بطور میانگین هر سه روز یک ملاقات انجام دادند؛ همچنین ۱۴۹ مکالمه تلفنی با مقامات خارجی داشتند؛ ۲۸ سفر خارجی و میزبانی از ۱۹ رئیس دولت خارجی در تهران داشتند یعنی بصورت میانگین یک روز در میان یک برنامهی بینالملل داشتند؛ همچنین ایشان ر ۱۲ اجلاس بینالمللی به صورت حضوری و وبیناری شرکت کردند. اگر شاهد تحول در نظام بینالملل و احیای نقش ایران در نظام بینالملل شاهدیم به سادگی به دست نیامده است. اینها صرفاً در دوران ریاست جمهوری و منهای ملاقاتهایی است که پیش از دوره تحلیف انجام شده است.
اسماعیلی اظهار کرد: در داخل کشور در این مدت حدود ۲۰۰۰ برنامه داخلی اعم از نشست، جلسه، بازدید، سفر استانی، سفر پروژهای، همایش، دیدار و افتتاح داشتیم و این رقم فارغ از جلسات و دیدارهای دوجانبه است. ما در دفتر رئیس جمهور سعی کردیم که این دفتر صرفاً دبیرخانه نباشد بلکه به بدنه کارشناسی تبدیل شود؛ به همین جهت در مجموعه دفتر ۳۰ کارگروه تخصصی با بیش از ۴۰۰ نخبه تشکیل داده بودیم که مجموعه گزارشات صله به دفتر آقای رئیس جمهور را در این مجرای کارشناسی قرار میدادیم و بعد از کارشناسیها همراه با تحلیل و نظریه کارشناسی تحویل آقای رئیس جمهور میدادیم و در این مسیر بیش از ۲۸۰۰ گزارش کارشناسی تهیه و تقدیم آقای رئیس جمهور شد. همچنین در این ایام بیش از ۴۲ هزار مکاتبه با مخاطب آقای رئیس جمهور داشتیم که تقریباً ۱۰ برابر دوره مشابه رئیس جمهور قبلی بود.
وی گفت: رئیس جمهور ما رئیس جمهوری بود که به دنبال شناخت نظام مسائل و حل مسئله بود و بر همین راستا نیز با تاکید ایشان ما اقدامات خاصی را در دفتر انجام دادیم و جلسات ویژهای را به عنوان جلسات ویژه و حل مسئله تشکیل دادیم که ایشان شخصاً در ۵۰ جلسه ر حوزههای اعم از ریل، پسماند، مسکن و توافقات خارجی تشکیل جلسه دادند. در این مدت فرمایشات رئیس جمهور را در جلسات و برنامهها استخراج کردیم و در اختیار هیئت دولت قرار دادیم؛ در مجموع ما ۲۲ هزار و ۷۴۹ مورد دستور از ناحیه آقای رئیس جمهور یا دفتر بر مبنای تفویض اختیاری که ایشان انجام داده بودند به مقامات ابلاغ کردیم که این عدد در مقایسه با سه سال مشابه دولت قبل، ۷ برابر است.
رئیس دفتر رئیس جمهور عنوان کرد: در حوزه جوانگرایی میانگین سنی وزیران دولت سیزدهم ۵۷ سال شد در حالی که در دولت قبل ۶۰ سال بود؛ میانگین سنی معاونان رئیس جمهور در دولت قبل ۵۷ سال بود که به ۵۴ سال کاهش پیدا کرد؛ همچنین میانگین سنی استانداران ۵۶ سال بود که به ۵۳ سال کاهش پیدا کرد. از ۸۴۲ مقامی که در این دولت منصوب شدند، ۴۳۲ نفر یعنی ۵۱.۲ درصد کسانی بودند که برای نخستین بار بود که در این جایگاه منصوب شدند.
انتهای پیام