دکتر ابراهیمی سوم مرداد در جلسه شورای فناوری مرکز رشد فرآوری گیاهان دارویی استان اردبیل، با اعلام اینکه در چند سال گذشته جهاددانشگاهی توانسته ۵۶ هزار اشتغال پایدار شناسنامه دار در کشور ایجاد کند، تصریح کرد: آمادهایم یک برند علمی اصلاح شده را به استان عرضه کنیم و اشتغال پایدار تضمین شده و به تعداد قابل ملاحظهای در استان ایجاد کنیم.
وی از اجرای توسعه روستایی مبنی بر اقلیم و فرهنگ و پتانسیل آن روستا، توسط جهاددانشگاهی خبر داد و افزود: این طرح به صورت پایلوت در اصفهان در حال اجراست اگر استان صلاح بداند در چند روستای استان آماده انجام این فعالیت هستیم.
رئیس سازمان تجاریسازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی به ضرورت درآمدزایی در شرکت های دانش بنیان و فناور تاکید کرد و افزود: در حوزه فناوری ما مجبور هستیم که به این حوزه نگاه درآمدی داشته باشیم مثل پارک علم و فناوری یا مراکز علمی دیگر جهاددانشگاهی از بودجه دولتی برخوردار نیست اگر قرار است کسب و کار را به فناوران آموزش دهیم باید به شکل بنگاه اقتصادی عمل کنیم.
وی در پایان تاکید کرد: ما آمادگی داریم هرجا که خلا احساس شود به عنوان جهاد دانشگاهی وارد و نسبت به حل مشکلات اقدام کنیم.
یاسر عبداللهی، معاون هماهنگی و اقتصاد دانش بنیان استاندار اردبیل نیز در این جلسه گفت: از لحاظ ارائه تسهیلات به شرکتهای فناور و پارکهای علم و فناوری مشکلی نداریم.
وی ادامه داد: از طریق تسهیلات مشاغل خانگی و همچنین از محل جزء ۳ تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۳ تسهیلات مناسبی را میتوانم در اختیار شرکتهای دانش بنیان و فناور قرار دهیم و مشکلی از نظر ارائه تسهیلات به شرکتهای فناور نداریم.
در این جلسه مهران اوچی اردبیلی، رئیس مرکز رشد فرآورده های گیاهان دارویی استان اردبیل، نیز از فعالیت این مرکز و محصولات و عملکرد شرکت های مستقر در آن گزارشی ارائه داد.
انتهای پیام