مرتضی قبادی در حاشیه جلسه خانه فناور محیط زیست جهاد دانشگاهی لرستان در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: شورای سیاستگذاری خانه فناور از افراد پای کار تشکیل شود چراکه رسالت اصلی خانههای فناور محیط زیست این است که نیازها و چالشهای محیط زیستی در استان را برای جلوگیری از آلودگیها، تخریبها و حفظ محیط زیست لرستان شناسایی کنند.
وی اضافه کرد: ضرورت دارد این چالشها و نیازها در قالب نامههایی مکتوب از سوی دستگاههای اجرایی و صنایع به خانه فنااور محیط زیست جهاد دانشگاهی لرستان اعلام شود.
دبیرعلمی خانه فناور محیط زیست جهاد دانشگاهی لرستان گفت: با توجه به اینکه چالش امروز صنایع استان پساب و پسماندهای ویژه است، ضرورت دارد کمیتههای تخصصی در این راستا تشکیل شود و در یک مدت شش ماهه و یک ساله به این موضوعات پرداخته شود چرا که صندوق ملی محیط زیست نیز حمایت خواهد و از طریق بازوی اجرایی و تخصصی که در استان وجود دارد میتوان این مسائل را بررسی و چالشی را برطرف کرد.
قبادی بیان کرد: ضرورت دارد نیازها و چالشها به صورت مصداقی و موردی مطرح شود چراکه با انجام کارهای سنتی در قالب برگزاری یک جلسه راه به جایی نخواهیم برد.
وی اظهار کرد: آگاهیسازی و ترویج اتمسفر فناورانه در حوزه محیط زیست ضروری است و باید کارگاهها در سه حوزه دانشافزایی، مهارت افزایی و استارتآپی برگزار شود؛ در بحث استارتآپی میتوان تیمی را تشکیل و برای طراحی پکیج نرمافزاری استارتآپی اقدام کرد.
دبیر علمی خانه فناور محیط زیست جهاد دانشگاهی لرستان گفت: باید نیاز محور حرکت کنیم و با شناسایی نیازها و چالشهای استان از راهکارهای فناورانه افراد استفاده کرد و در این راستا به تنها به دانشگاه اکتفا نکنیم بلکه از سایر ظرفیتها خارج دانشگاه بهره ببریم.
انتهای پیام