محمد محبی در گفت و با ایسنا گفت: با شروع فصل گرما استفاده از وسایل سرمایشی افزایش یافته و تمام وسایل برقی از ساعت ۱۰ صبح تا شش بعد ازظهر در ساعات اوج مصرف وارد مدار میشوند بنابراین افزایش کار وسایل برقی در این ایام باعث افت ولتاژ برق در منازل شده و این افت ولتاژ میتواند به وسایل برقی آسیب وارد کند. از این رو نیاز است که برای وسایل برقی از محافظهای استاندارد استفاده شود.
وی افزود: تهیه محافظ استاندارد با توجه به گرانی وسایل برقی خانگی و لزوم نگهداری ایمن از آنها، یک اقدام ضروری است. همچنین اگر بخواهند برای وسایل برقی خود در برابر نوسانات برق یک حالت بیمه و ایمن ایجاد کنند، بهتر است که نسبت به نصب ترانس در منزل اقدام شود.
محبی ادامه داد: محدوده نرمال ولتاژ برق ۲۲۰ است و کار ترانس به عنوان یک دستگاه افزاینده یا کاهنده ولتاژ برقی این است که در زمان افت ولتاژ و یا در زمان قطعی برق، ولتاژ ورودی را تنظیم کرده و این باعث میشود که وسایل برقی خانگی را در برابر آسیبهای احتمالی ناشی از برق محافظت کند.
وی ادامه داد: نوسانات برق یکی از اتفاقهای معمول در ساعات اوج مصرف است و زمانی که ولتاژ برق کمتر یا بیشتر از حد نرمال قرار گیرد، لوازم خانگی در معرض آسیب قرار گرفته و ممکن است هزینههای زیادی در پی داشته باشد، از این رو نصب یک ترانس در منزل علاوه بر کنترل ولتاژ ورودی، بر طول عمر دستگاهها و وسایل خانگی برقی میافزاید.
رئیس اتحادیه صنف الکتریکیهای کرج بیان کرد: بهتر است در زمان پیک مصرف از لوازم برقی پر مصرف و پر کار مثل ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی و جارو برقی استفاده نشود. این مدیریت زمان و کار با لوازم خانگی هم از نظر اینکه به وسایل خانگی فشار نمیآورد و هم از لحاظ کمک به برق شهری مفید خواهد بود و به شرکت توزیع برق این امکان را میدهد که بتواند پایداری شبکه را برای تمامی مشترکین حفظ کند.
وی یادآور شد: شهروندان سعی کنند در مورد خرید وسایل خانگی و خنک کننده به برچسب انرژی آنها توجه کرده و وسایلی را تهیه کنند که مصرف انرژی آنها A یا A+ باشد. وقتی از وسایل برقی و کولرهای پر مصرف استفاده میشود به کابلها و سیم کشی برق هم فشار وارد شده و این موضوع ممکن است خطراتی را به دنبال داشته و ممکن است کابل و سیمها توان تحمل این مقدار مصرف برق را نداشته باشند.
انتهای پیام