دکتر مهدی بازمانده امروز دوم مرداد ماه با اعلام این خبر اظهار کرد: با ثبت شرکت صنعتی و معدنی «شادنج» به جمع موسسات علمی و تحقیقاتی نسل چهارم در سطح دنیا پیوستیم.
وی بیان کرد: نسل اول مراکز آموزش عالی؛ آموزشمحور، نسل دوم پژوهشمحور، نسل سوم کارآفرین و نسل چهارم نوآور هستند که فعالیت آنها به صورت شبکهای و بر اساس نیاز صنایع و توجه به مسئولیتهای اجتماعی جهت توسعه پایدار است.
بازمانده افزود: توسعه آموزش عالی از ویژگیهای دنیای جدید در سطح جهان، ملی و محلی به شمار میرود. از این رو دانشگاههای مدرن باید بتوانند ضمن تکامل منطقهای در رقابت جهانی حضور داشته باشند و به طور فزایندهای نقش خود را در هماهنگی نقش آفرینان دولتی و خصوصی در فعالیتهای نوآوری و توسعه استراتژیهای منطقهای جهت ایجاد یک چهارچوب سازمانی مساعد ایفا نمایند.
رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمان گفت: مراکز آموزش عالی نسل چهارم دیگر نمیتوانند یک مجموعه صرفاً علمی باشند و باید صنعت در کنار دانشگاه قرار گیرد و در این راستا جهاددانشگاهی استان کرمان با توجه به اهمیت منابع کم عیار معدنی به ویژه مس، آهن و کرومیت و نیاز مبرم صنایع معدنی استان به خوراک، پژوهشهای متعددی برروی این مواد معدنی انجام داد که نتیجه این پژوهش و تحقیقات در مقیاس آزمایشگاهی تبدیل به تعریف یک پروژه احداث کارخانه فرآوری معدنی در مقیاس صنعتی شد و در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی ادامه داد: هدف از احداث این کارخانه ایجاد شبکهای از مراکز آموزش عالی، نخبگان دانشگاهی و صنعتی، مراکز صنعتی و شرکتهای دانش بنیان به منظور ارائه خدمات به صنایع و رفع نیازهای آنهاست. علاوه بر آن، تولید، آموزش در محیط صنعت، پژوهش و نوآوری، ارائه خدمات به معادن خامفروش و بومیسازی قطعات و تجهیزات صنعتی توسط این شبکه، از اهداف پروژه مزبور است.
بازمانده گفت: ما با این اقدام صنعت را کنار خدمات آموزشی و پژوهشی خود آوردهایم و ارتباط واقعی مراکز آموزش عالی را با صنعت شکل دادهایم و هم رده مراکز آموزش عالی نسل چهارمی دنیا قرار گرفتهایم. در این راستا، شرکت صنعتی و معدنی «شادنج» وابسته به جهاد دانشگاهی ثبت شد و با تلاش جهادگران، در آینده برند «شادنج» در جوامع ملی و بینالمللی به عنوان یک برند پویا و نوآور در حوزه معادن و صنایع معدنی مانند نگینی میدرخشد.
انتهای پیام