به گزارش ایسنا، هاشم داداشپور صبح امروز در اجلاس روسای دانشگاهها گفت: آییننامه تدریس به زبان دوم در دانشگاههای کشور ویژ تحصیل دانشجویان بینالملل در دانشگاههای داخل توسط شورا مصوب شد و دانشجویان بینالمللی میتوانند همزمان با تحصیل زبان فارسی را هم فرا گیرند.
وی ادامه داد: برای اولین بار در قانون بودجه ۱۴۰۱ ردیفی برای جذب دانشجویان بینالملل اختصاص داده شد و ۱۴۷ میلیارد تومان بودجه به حمایت از جذب دانشجویان بینالملل اختصاص داده شده است.
رییس سازمان امور دانشجویان افزد: همچنین آییننامه موسسات جذب دانشجو بینالملل تدوین شد در سال ۱۴۰۳ حدود ۱۳۱ موسسه جذب دانشجوی بینالملل مجوز دریافت کردند، ۷۵ درصد جذب در دنیا از طریق این موسسات صورت میگیرد.
وی از ایجاد دو سامانه خبر داد و گفت: سامانه تحصیل در ایران و سامانه ادب طراحی شد و تمام امور دانشجویان بینالملل در این دو سامانه انجام میشود، جذب دانشجویان بینالملل در این دوره منظم شد و سهم دانشگاههای دولتی از جذب دانشجوی بینالملل به ۴۳ درصد افزایش یافت.
وی افزود: آییننامه تسهیل جذب دانشجویان بینالملل در هیات دولت تصویب و به دانشگاهها ابلاغ شد. ۱۲ پست رایزن علمی به ۲۴ پست تعییر یافت و مقرر شد رایزنهای علمی در زمینه جذب دانشجویان بینالملل نیز فعال باشند.
داداشپور افزود: فعالیتهای فرهنگی وسیعی در این زمینه انجام شد، براساس برنامه هفتم توسعه تعداد دانشجویان خارجی از یکصد هزار باید به ۳۲۰ هزار افزایش یابد.
وی با اشاره به بحث بورسها افزود: قبل از سال ۱۴۰۰ بورسها تقریبا تعطیل شده بودند. ۱۳ بورس طراحی کردیم. بورس وطن، صنعت و مشاغل، دانش و... اخیرا نیز مصوبه بورس جامع دانشجویان کشور در هیات دولت مصوب شد.
وی ادامه داد: بورس دانشجویان سال آخر، بورس دانش، صنعت مشاغل فعال شده است.
رییس سازمان امور دانشجویان افزود: در سال ۱۴۰۰ در پایگاه مدارک تحصیلی کشور ۷۵۰ هزار مدرک جمع شده بود که الان به هفت میلیون ۴۰۰ هزار رسیده است.
داداشپور افزود: آییننامه دانشجویان سرآمد ابلاغ شده و تنها برخی از دانشگاهها آن را اجرایی کردهاند و از ۱۵ مردادماه باید در تمام دانشگاهها اجرایی شود. فردا سامانه دانشجویان سرآمد با حضور وزیر علوم افتتاح میشود.
انتهای پیام