به گزارش ایسنا، سرهنگ سید ابوالفضل موسویپور درباره تردد موتورسیکلتها در تهران گفت: در سطح معابر تهران، بیش از چهار میلیون و ۳۰۰ هزار موتورسیکلت تردد دارند و از آنجایی که موتورسیکلت قدرت مانور بالایی دارند؛ راکبان آنها اقدام به ارتکاب تخلفات مختلف میکنند. به عنوان مثال، خلاف جهت حرکت میکنند، در جا دور میزنند و هر کجا که بخواهند توقف یا پارک میکنند و بعضا پلاکهایشان را هم دستکاری میکنند و در مجموع برخورد با آنها برای پلیس سخت است.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: پلیس در صورت مشاهده هر تخلفی، با افراد برخورد میکند، اما افرادی که پلاکهایشان را مخدوش، دستکاری یا مخفی میکنند، در کار پلیس اخلال ایجاد میکنند، بنابراین طرح ۱۰ پلیس راهور، برای برخورد با این موتورسیکلت سواران از ۱۸ دی ماه ۱۴۰۲ آغاز شد و همچنان نیز اجرای آن ادامه دارد.
موسوی پور گفت: سال گذشته در شهر تهران حدود ۲۱۲ هزار موتورسیکلت را فقط در بحث تخلفات پلاک اعمال قانون کردیم که که نسبت به سال قبل ۸۵ درصد افزایش داشته است و در سه ماهه امسال نیز ۵۹ هزار موتورسیکلت در بحث تخلفات پلاک اعمال قانون و ۵۴ هزار موتورسیکلت نیز در این مدت در همان محل رفع اثر پوشش پلاک شدند.
وی افزود: همچنین در سال ۱۴۰۲ در مجموع ۷۲۰ هزار دستگاه خودرو و موتورسیکلت صرفا در بحث تخلفات پلاک اعمال قانون شدند و ۳۴ هزار دستگاه خودرو و موتورسیکلت نیز به همین دلیل به پارکینگ منتقل شدند. در سه ماهه ابتدای سال جاری نیز ۱۸۳ هزار دستگاه خودرو و موتورسیکلت در مجموع در بحث تخلفات پلاک اعمال قانون شدهاند.
موسوی پور گفت که نرخ جریمههای وسایل نقلیه افزایش افزایش یافته است و قبلا ناخوانا بودن پلاک ۶۰ هزار تومان جریمه داشت که در حال حاضر این جریمه به ۴۰۰ هزار تومان افزایش یافت. همچنین کد جدید جریمهای اضافه شده است با عنوان «پوشش پلاک» که استفاده از طلق ، انداختن زنجیر و ماسک بر روی پلاک و سایر موضوعات نیز جزء آن است و مبلغ ۷۰۰ هزار تومان جریمه در پی دارد.
وی با اشاره به اینکه تغییر در ارقام پلاک جرم است؛ افزود: تغییر در ارقام پلاک جرم محسوب شده و علاوه بر اعمال قانون، برای فرد پرونده قضایی تشکیل و به دادسرا معرفی میشود.
انتهای پیام