سرهنگ «حسن ابوالحسینی» در تشریح این خبر اظهار کرد: به دنبال دریافت شکایات متعدد از سوی شهروندان درباره جرائم سایبری، کارشناسان پلیس فتا طی ۱۵ روز با تلاش بیوقفه توانستند مبلغ ۲۰ میلیارد ریال سرقت شده را به حساب شاکیان بازگردانند.
وی افزود: کلاهبرداران از روشهای مختلفی برای فریب شهروندان و خالی کردن حسابهای بانکی آنها استفاده میکنند که پلیس فتا با رصد مداوم و پیگیریهای دقیق، در تلاش است تا این مجرمان را شناسایی و دستگیر کند.
این مقام انتظامی به شهروندان توصیه کرد که همواره هوشیار باشند و از قراردادن اطلاعات بانکی خود به افراد ناشناس خودداری کنند.
وی شایعترین روشهای کلاهبرداری را شامل خرید و فروش در سایتهای واسط و دریافت بیعانه و استفاده از لینکهای جعلی با عناوین مختلفی مانند دریافت سود سهام عدالت، دریافت یارانه معیشتی و ابلاغیههای الکترونیکی سامانه ثنا ذکر کرد.
ابوالحسینی تاکید کرد: شهروندان باید نسبت به این نوع کلاهبرداریها هوشیار باشند و از پرداخت بیعانه هنگام خرید و یا ورود به لینک جعلی خودداری کنند تا از به دام افتادن در این کلاهبرداریها جلوگیری شود.
به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری پلیس یزد، رئیس پلیس فتا استان در پایان خاطر نشان کرد: پلیس فتا به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به شهروندان بوده و کاربران میتوانند در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس fata.gov.ir بخش گزارشهای مردمی مراجعه کنند.
انتهای پیام