حسین میرزایی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: بند «ب» ماده ۲۹ قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور اذعان دارد که از ظرفیت تشکلها و گروههای محلی روستایی، عشایری و سازمانهای مردم نهاد تخصصی که برای تحقق اهداف مشخص و مشترک مرتبط با حفاظت، احیا، اصلاح و بهسازی محیطزیست و منابع طبیعی در چهارچوب قوانین و مقررات، دارای مجوز فعالیت از دستگاه اجرایی هستند؛ استفاده شود.
وی ادامه داد: براساس این بند ۴۰ تشکل از جوامع محلی در لرستان تشکیل شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان گفت: در این راستا اجرای بخشی از پروژههای منابع طبیعی استان را به منظور توانمندسازی جوامع محلی به آنان واگذار کردیم که این پروژهها شامل پروژههای جنگلکاری، مرتع، آبخیزداری و حفاظت هستند و این موضوع علاوه برتوانمندسازی جوامع محلی، سبب میشود کارها با قیمت مناسبتری انجام شود.
وی گفت: اداره کل منابع طبیعی به عنوان یک دستگاه حاکمیتی کار نظارت بر انجام این پروژهها را بر عهده دارد و حفظ منابع طبیعی و محیط زیست جزو وظایف اصلی حاکمیت و دستگاه حاکمیتی است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان بیان کرد: در قوانین بالادستی و توصیهها مقام معظم رهبری به این موضوع تاکید شده که حاکمیت به حفظ منابع طبیعی کمک و تجهیزات، امکانات و نیروی انسانی مورد نیاز را مجهز کند.
انتهای پیام