دکتر محمد رضا شکوهی در تشریح این خبر گفت: به دنبال گزارش حادثه غرق شدن نوجوان ۱۳ ساله فامنینی بلافاصله کارشناسان اورژانس تجرک به محل حادثه اعزام شدند اما متاسفانه بعد از خارج کردن مصدوم از داخل سد، این مصدوم هیچ گونه علائم حیاتی نداشت و فوت شده بود.
رئیس مرکز اورژانس تصریح کرد: برخی افراد به ویژه نوجوانان و جوانان در فصول گرم سال از سدهای خاکی و آبگیرهای قرار گرفته در اطراف شهرها و روستاها برای تفریح و شنا استفاده میکنند، که ممکن است به قیمت از دست دادن جان، داغدار شدن اعضای خانواده و ناراحتی اطرافیان و دیگر همنوعان شود.
شکوهی تصریح کرد: برخی افراد که اغلب به فنون شنا نیز آگاه نیستند، به علائم و تابلوهای هشدار نصب شده در حریم سدها و آبگیرها هیچ توجهی نداشته و برای تفریح هم که شده خود را به آب زده و با این کار به استقبال مرگ میروند.
این مقام مسئول یادآور شد: تجربه نشان میدهد که شنا در محلهای فاقد ناجی غریق خطر غرق شدگی و مرگ دلخراش را به دنبال دارد و در طول سالهای گذشته نیز متاسفانه برخی از نوجوانان و جوانان در سدها و آبگیرهای استان همدان جان خود را به دلیل عدم مهارت و آشنایی به فنون شنا به سادگی هرچه تمام از دست دادهاند.
شکوهی تصریح کرد: رودخانه ها، سدها و آبگیرها به هیچ وجه محل مناسب و امن برای شنا نیستند و افراد بهتر است برای آب تنی و تفریح از استخرهای عمومی که دارای ناجیان غریق مجرب و کارآزموده هستند، استفاده کنند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان همدان، شکوهی تاکید کرد: سرد و سنگین بودن آب سدها و آمار بالای غرق شدگی در چنین محلهایی در حقیقت زنگ خطری جدی برای کسانی است که هوس شنا کردن در اینگونه مکانها را دارند.
انتهای پیام