کوروش خلیلی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: ۳۰ درصد مزارع ماهیان گرمابی کشور در گیلان قرار دارد و این استان هم اکنون دارای رکورد تولید ۲۰ تن در هکتار ماهی گرمابی است که با توجه به این پتانسیل، گیلان ظرفیت لازم برای قطب اول تولید ماهیان گرمابی در کشور را دارد.
وی با تاکید بر اینکه آینده آبزیپروری در گرو استفاده از تکنولوژی و تولید متراکم در واحد سطح است، افزود: برای جهش تولید نیازمند تفکر خلاق در استفاده بهتر و اقتصادیتر از آب هستیم.
خلیلی با بیان اینکه تولید ۱۰۰ هزار تنی آبزیان در استان گیلان طی فرایند کوتاه مدت دور از انتظار نیست، تصریح کرد: تزریق مناسب و به موقع تسهیلات سرمایه در گردش، تامین نهاده های تولید آبزیپروری همچنین تسهیلات تامین تجهیزات نوین و فنآورانه پایدارسازی اکسیژن و تغذیه مکانیزه آبزیان، مسیر جهش تولید را آسان تر خواهد کرد که این امر با همکاری ارگانهای ذیربط امکانپذیر است.
وی با اشاره به اینکه سال قبل با حمایت لازم از توسعه آبزی پروری، افزایش تسهیلات در بخش شیلات گیلان بیش از ۵ برابر سنوات قبل بود، افزود: این امر نشان از همکاری دست اندرکاران اقتصادی استان دارد و شایسته تقدیر است.
خلیلی با تاکید بر اینکه مسیر توسعه شیلاتی گیلان مسیر روشنی است، تصریح کرد: امروز شیلات گیلان در نقطه ای است که بازگشت به عقب نخواهد داشت، رکورد تولید در هر هکتار امروز بیش از ۲۰ تن است بنابراین برای ایستادن در نقطه اول آبزی پروری کشور نیازی به توسعه افقی و گسترش مزارع نداریم بلکه باید عمق تولید خود را افزایش دهیم لذا استفاده از مکانیزاسیون و تجهیزات فن آورانه تولید و پرورش آبزیان و نهاده های تولید با کیفیت، امکان دست یابی به افزایش تولید در واحد سطح و بالارفتن راندمان تولید را برای ما ممکن میکند.
انتهای پیام