سید محمد جمالیان، ۲۷ تیر ماه در حاشیه نشست با مدیران سازمانهای مردم نهاد استان مرکزی، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تمامی کشورهای توسعه یافته برای اجرای برنامههای توسعهای خود، نقش سمنها را پررنگ میبینند و سمنها بسیار موثر هستند.
وی با بیان اینکه یکی از بازوان موفقیت ما در بحث کرونا همکاری و تعامل سمنها بود گفت: امروز در برهه تاریخی به سر میبریم که نقش و اثر سمنها چندین برابر شده است.
وی افزود: ما ایمان داریم نقش سمنها در جامعه بسیار مهم هست و نیاز به تبادل افکار درباره معضلات و مشکلات برنامه هفتم داریم.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی افزود: راه حل مرتفع کردن مشکلات سمنها مانند تعیین مکان مناسب و اعطای تسهیلات در قانون دیده شده و وزارت کشور نیر مکلف شده آنها را مرتفع کند و ما به عنوان نماینده نیز باید نقش نظارتی داشته باشیم تا این قوانین اجرا شوند.
وی با بیان اینکه سمنها از عدم همکاری بعضی مدیران گله مند هستند گفت: متاسفانه بعضی مدیران، سمنها را نادیده گرفتهاند و حتی جلسات مناسبی را نتوانستند با آنها بگذارند که به سوء مدیریتها برمیگردد.
جمالیان تاکید کرد: سعی میکنیم خلاءهای قانونی و نظارت بر اجرای صحیح قوانین را در حوزه سمنها داشته باشیم.
وی با بیان اینکه تعدادی از دستگاههای اجرایی استان نتوانستهاند ارتباط مناسبی با سمنها بگیرند تصریح کرد: مدیران استانی در این مدت نتوانستند مکان و جای مناسبی برای سمنها فراهم کنند و حتی بعضی از آنها مکانی که سمن ها در اختیار داشتند را گرفتهاند و نیاز است استاندار به فوریت در این موضوع شخصا ورود کند. مکانهای خالی در شهرداریها وجود دارد که میتواند در اختیار سمنها قرار بگیرد.
جمالیان با بیان اینکه میطلبد مدیران ارشد استانی برای تعاملات بین سازمانی، برنامه داشته باشند گفت: سازمانهای مردم نهاد در حوزه محیط زیست گله مندی دارند و معتقدند که در برنامه هفتم توسعه، آن طور که شایسته و بایسته است به محیط زیست پرداخته نشده و حق کلام در رابطه با سمنها در برنامه هفتم بیان نشده است.
وی با اشاره به موضوع مازوت سوزی نیروگاه شازند نیز تصریح کرد: سمنهای محیط زیست گلهمندیهایی داشتند و معتقدند که باید با روشهای اجرایی قاطعانه تری به سمت حل معضل مازوت سوزی نیروگاه برویم. آنها اعتقاد دارند که قطع مازوت سوزی تنها راه برون رفت از این مشکل است و راههای مطالعاتی دیگر تاثیر مناسب را ندارند.
جمالیان افزود: آنها به حق این موضوعات را مطرح میکنند چراکه هماکنون بهره وری نیروگاه حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد است و طبق برنامه پنج ساله باید به ۴۵ درصد برسد. با توجه به قدیمی بودن و مستهلک بودن نیروگاه شازند این موضوع محقق نمیشود و میطلبد نیروگاه جدید در مکان جدید احداث شود.
انتهای پیام