به گزارش ایسنا، جنگندههای رژیم صهیونیستی مجموعهای از حملات را به مناطق مختلف نوار غزه انجام دادند و این حملات محل حضور خانوادهها در منازل اردوگاههای النصیرات و المغازی، منطقه زوایده، محله تلالسلطان، بیت حانون و شمال بیت لاهیا را هدف قرار داد.
در بمباران رژیم صهیونیستی که مسجدی در اردوگاه النصیرات در مرکز نوار غزه را هدف قرار داد، ۲ فلسطینی شهید و حدود ۱۵ نفر دیگر از جمله کودکان مجروح شدند و ویرانیهای گستردهای در این مکان ایجاد شد.
به گزارش رسانههای فلسطینی، تعداد شهدای فلسطینی در نتیجه حمله رژیم صهیونیستی به خانه خانواده دیاب در جنوب اردوگاه النصیرات به هشت شهید رسید.
یک فلسطینی مسن نیز در نتیجه بمباران رژیم صهیونیستی که خانه ی در غرب اردوگاه آوارگان النصیرات را هدف قرار داد، به شهادت رسید.
پس از کشتار مدرسه «الرازی» در اردوگاه النصیرات که در آن ۲۳ شهروند شهید و حدود ۷۰ نفر زخمی شدند، نیروهای اشغالگر اطراف بیمارستان العوده را بمباران کردند و ۲ شهید و تعدادی مجروح با هدف قرار دادن مسجد عبدالله عزم در غرب النصیرات جان باختند.
تیمهای دفاع مدنی نیز یک شهید و تعدادی زخمی را در پی هدف قرار دادن یک ساختمان مسکونی متعلق به خانواده العیسوی که به آوارگان پناه میدهد، در کنار مسجد الاحسان در النصیرات، از زیر آوار بیرون کشیدند این ساعاتی پس از آن بود که پنج شهروند از خانواده ابوحمده به شهادت رسیدند.
در خان یونس در جنوب، در یک حمله اشغالگران که خودرویی را در منطقه المواصی در غرب خان یونس هدف قرار داد، ۱۷ تن شهید و ۲۶ زخمی شدند، در حالی که سه شهروند از خانواده ابوعکار در بمباران محله هلندی شهید شدند.
۱۵ شهروند که بیشتر آنها کودک بودند در بمباران اشغالگران علیه خان خانواده اصلیح در محله المناره در جنوب شرقی خان یونس مجروح شدند.
در رفح که برای سومین ماه متوالی مورد تهاجم ارتش اشغالگر قرار دارد، منفجر شدن میادین مسکونی همچنان ادامه دارد. در بمباران خربة العداس در شمال شهر پنج شهروند شهید شدند و خبرنگار الجزیره نیز گفت: کادر آمبولانس اجساد چهار شهید را از محله تل السلطان در غرب رفح بیرون آوردند. این خبرنگار افزود: توپخانه رژیم صهیونیستی، منطقه العوده و اردوگاه یبنا و الشابوره در مرکز رفح را هدف قرار داد.
در شهر غزه، بر اثر بمباران اشغالگران علیه خانه خانواده تاتار، تعدادی شهید و زخمی شدند. اشغالگران آپارتمان مسکونی متعلق به خانواده الفارانی در منطقه ابو اسکندر در محله شیخ رضوان در شهر غزه را هدف قرار دادند. توپخانه اشغالگران همچنین محلههای الشجاعیه، الزیتون و شیخ رضوان را بمباران کرد. در بمباران تجمعی در منطقه برج شیخ زاید در شمال اردوگاه جبالیا چهار شهروند و نفر پنجم در ورودی بیت حانون به شهادت رسیدند.
همچنین الجزیره گزارش داد تعداد شهدا در نتیجه بمباران اشغالگران در مجاورت مدرسهای در محله الرمال در غرب شهر غزه به ۹ نفر رسید.
از سوی دیگر، دکتر احمد صوفی، شهردار رفح گفت: نیروهای اشغالگر با نفوذ به محلات و مناطق رفح بیش از ۲۰ پارک عمومی را در محلههای مختلف شهر با بولدوزر تخریب کردند.
دکتر الصوفی افزود: «خودروها و هواپیماهای جنگی اشغالگران بیشتر پارکهای عمومی استان رفح، به ویژه باغ ژاپنی، باغهای محله السعودی، UNDP، باغ ساحلی، باشگاه دریایی در غرب شهر، پارک خیابان بلال در مرکز شهر و پارک هارون الرشید در جنوب شهر را ویران کردند.»
وی توضیح داد که سیاست خاموشی و انزوای رفح از دنیای خارج باعث دشواری شدید در تعیین میزان خسارت و حقیقت جنایات میشود.
الصوفی تصریح کرد که نیروهای اشغالگر در جریان عملیاتهای جاری خود سیاست زمین سوخته را با هدف خراب کردن زیرساختها، امکانات عمومی و اموال شهروندان دنبال میکنند.
وی افزود: سیاست خرابکاری و تخریب سیستماتیک بسیاری از تأسیسات خدماتی را تحت تأثیر قرار داد، اما تداوم عملیات نظامی و جلوگیری از رسیدن کادر اورژانس به بیشتر مناطق رفح مانع از جمعآوری اطلاعات دقیق و افشای گستره جنایات نسلکشی توسط نیروهای اشغالگر در رفح میشود.
الصوفی مجدداً از سازمانهای بینالمللی و حقوق بشری و نهادهای جامعه بینالمللی خواست تا فشار جدی برای توقف جنایت نسل کشی و پاکسازی قومی اعمال کنند.
همچنین فیلیپ لازارینی، کمیسر کل آژانس کار و امداد آوارگان فلسطینی (آنروا) گفت که در ۱۰ روز گذشته حداقل هشت مدرسه در غزه هدف قرار گرفتهاند که ۶ مدرسه متعلق به این آژانس بوده است.
از سوی دیگر، «استفان دوجاریک» سخنگوی دبیرکل سازمان ملل سهشنبه در کنفرانس مطبوعاتی اظهار کرد: در حملات اخیر اسرائیل به غزه دهها تن کشته و زخمی شدند و یکی از حملات در فاصله ۱۰۰ متری مرکزی انجام شد که در آنجا عملیات کمکرسانی در دیرالبلح در حال انجام است.
دوجاریک گفت: مسؤولان اسرائیلی هنوز اجازه نمیدهند سوخت مورد نیاز نیروهای امدادرسان و فعالان حوزه کمکهای بشردوستانه در غزه تامین شود و این مساله روند توزیع کمکهای غذایی را با موانعی روبهرو کرده است.
به گزارش خبرگزاری «سما» فلسطین، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل افزود: این حملات شرایط افرادی را که زیر فشار زیادی در حال کار هستند، دشوارتر میکند، با این وجود عملیات انتقال کمکهای بشردوستانه ادامه دارد.
انتهای پیام