نظارت ۳۴ اکیپ دامپزشکی چهارمحال و بختیاری بر ذبح دام در تاسوعا و عاشورا 

مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: ۳۴ اکیپ شامل ۱۲ اکیپ ثابت و ۲۲ اکیپ سیار کار نظارت بر ذبح دام قربانی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی را برعهده دارند.

محمد اسدی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به طرح نظارت بر ذبح نذورات دسته‌های عزاداری،اظهار کرد: این طرح با هدف رعایت نکات بهداشتی و شرعی در کشتارگاه‌ها و مراکز توزیع‌ گوشت انجام می‌شود.

وی افزود: ۳۴ اکیپ شامل ۱۲ اکیپ ثابت و ۲۲ اکیپ سیار با همکاری ۳۰ نفر دکتر دامپزشک، ۳۴ نفر بازرس بهداشتی گوشت و ۱۲ نفر ناظر شرعی در ۱۱ شهرستان استان کار نظارت بر ذبح دام قربانی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی را برعهده دارند.
 
اسدی گفت: باتوجه به گرمای هوا و خطر انتقال بیماری‌های مشترک میان انسان و دام، حتی‌الامکان ذبح در کشتارگاه و با نظارت ناظران انجام شود.

مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: بهترین زمان استفاده از گوشت ۲۴ ساعت پس از کشتار است، بنابراین پس از کشتار، لاشه گوشت و ضمائم خوراکی مربوطه به مدت حداقل ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شده و پس از آن استفاده شود.

انتهای پیام 
 

  • دوشنبه/ ۲۵ تیر ۱۴۰۳ / ۱۶:۰۳
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1403042516963
  • خبرنگار : 50123