به گزارش ایسنا، بنا بر گزارشها، آلمان نقش کلیدی را به عنوان یک کشور ترانزیت برای نیروهای ناتو ایفا میکند و انتظار میرود جمعیت و خدمات مدنی آن به پرسنل نظامی خارجی کمک کنند.
به نقل از شبکه خبری راشا تودی، ماه گذشته میلادی برلین رسما خطمشی زمان جنگ خود را برای نخستین بار از ۱۹۸۹ بهروزرسانی کرد که اکنون شامل اقداماتی مانند سربازی اجباری و اجبار تولیدکنندگان به تولید کالاهای جنگی میشود.
اشپیگل در گزارش روز جمعه خود مدعی شد که بر اساس «طرح محرمانه عملیاتی آلمان» (OPLAN DEU)، این کشور باید بتواند ترتیب انتقال ۸۰۰ هزار سرباز ناتو و تقریبا ۲۰۰ هزار وسیله نقلیه، از جمله تانک و سایر سخت افزارها را از بنادر در هلند و بلژیک به شرق و در عرض سه تا شش ماه بدهد.
قرار است چندین شاهراه کلیدی برای این منظور استفاده شود، به این معنی که آنها به روی ترافیک غیرنظامی بسته خواهند شد.
وبسایت اشپیگل و بیلد، هر ۲ ادعا کردند که پیشبینی میشود جوامع محلی به پرسنل نظامی در حال عبور غذا، مسکن، مکانهای استراحت و سوخت عرضه کنند.
اشپیگل به نقل از «رالف تیسلر» رئیس اداره فدرال حفاظت مدنی و کمک به بلایای طبیعی پیشبینی کرد که «عوامل دشمن میتوانند اقداماتی را برای ممانعت یا کند کردن حرکت نیروهای ناتو انجام دهند، چه از طریق خرابکاری یا حمله موشکی. طبق گزارشها، پلیس آلمان و خدمات اضطراری باید حفاظت از این مسیرهای کلیدی و از بین بردن پیامدهای حمله به آنها را در اولویت قرار دهند.»
وبسایت روزنامه بیلد به نقل از یکی از سخنگوهای وزارت دفاع آلمان گزارش داد، برلین جدا از نقش خود به عنوان مرکز لجستیکی ناتو، در صورت وقوع یک رویارویی نظامی با روسیه، باید یک اردوگاه بزرگ اسیران جنگی در خاک خود ایجاد کند.
این ۲ نشریه همچنین از قول «کارستن بروئر» بازرس کل نیروهای مسلح آلمان تخمین زد که برلین تا ۲۰۲۹ آماده یک درگیری نظامی احتمالی با مسکو است چون روسیه شاید تا آن زمان آماده حمله به ناتو باشد.
جوامع محلی در حال حاضر تدارکات و تمرینهایی را برای بدترین سناریو برگزار میکنند. به گزارش اشپیگل، به نقل از شهردار یک شهر که نامش فاش نشده است، مردم محلی نسبت به این تلاشها اشتیاق نشان ندادهاند.
درحالیکه چندین کشور عضو ناتو در ماههای اخیر مدعی شدهاند که روسیه برنامههایی را برای حمله به ناتو در نظر دارد، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه ماه گذشته میلادی چنین اتهاماتی را رد کرد و آنها را بیپایه و اساس و مزخرف دانست.
انتهای پیام