به گزارش ایسنا، حامد یزدی مهر، در اولین نشست کارگروه مدیریت مواقع اضطرار وقوع پدیده گرد و غبار استان تهران که ظهر امروز باحضور مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران و سایر اعضا در محل اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران برگزار شد، اظهارکرد: یکی از مهمترین مخاطراتی که در سند راهبرد ملی مدیریت بحران به آن پرداخته شده، پدیده گرد و غبار است و براساس مصوبه هیات وزیران این موضوع بر اساس شیوه نامهای تحت نظارت و برنامهریزی مدیریت بحران استانها انجام میشود.
یزدی مهر با تاکید بر اینکه در خصوص پدیده گرد و غبار باید به راهکارهای عملی و میدانی بیشتر توجه شود، گفت: یکی از راهکارها، امضای تفاهمنامههای مشترک در دستگاههای موثر در پدیده گرد و غبار مانند محیط زیست، مدیریت بحران، آب منطقهای و منابع طبیعی و آبخیزداری است. هر کدام از اقداماتی که دستگاههای مسئول میتوانند انجام دهند راهکارها و چالشهای خود را دارد و باید در زمان و وقت مناسب با نگاه عمیق کارشناسی بررسی شود و آن چیزی که مهم است عزم جدی در بین دستگاههای مرتبط است.
رئیس کارگروه مدیریت مواقع اضطرار وقوع پدیده گرد و غبار استان تهران با تاکید بر اینکه خطر پدیده گرد و غبار در استان تهران هر روز بیشتر حس میشود، گفت: این مخاطره میتواند آسیبهای جدیتری بر زندگی ما وارد کند و از این رو باید نگاه جدیتری به این موضوع داشته باشیم.
مدیرکل مدیریت بحران استان تهران گفت: بر اساس اعتبارات ماده ۱۷ قانون مدیریت بحران که اقدامات پیشگیرانه را در بر میگیرد میتوان اقدامات موثر با اعتبارات مناسب را به این موضوع تخصیص داد تا بتوانیم اقدام رو به جلویی در راستای رفع معضل پدیده گرد و غبار استان داشته باشیم.
انتهای پیام