هادی بابایی امروز ۲۳ تیر ماه در گفتوگو با ایسنا با تسلیت ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان، با اشاره به تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی گیلان در ایام محرم، اظهار کرد: به منظور حفظ سلامت هموطنان گرامی و تأمین بهداشت عمومی جامعه، دامپزشکی استان آماده بازرسی بهداشتی و شرعی دامهای قربانی در روز تاسوعا و عاشورای حسینی است.
وی افزود: بازرسان بهداشت گوشت دامپزشکی و ناظرین شرعی با استقرار در نقاط مختلف استان به ویژه در محل کشتارگاههای صنعتی دام به صورت اکیپهای ثابت و سیار، دامهای کشتاری هموطنان را از نظر آلودگی به عوامل بیماریزا بالاخص بیماریهای مشترک بین انسان و دام بازرسی کرده و بر کشتار دامهای نذری شما نظارت دارند.
مدیرکل دامپزشکی گیلان از مردم خواست به منظور حفظ سلامت خود و سایر شهروندان توصیههای بهداشتی را جدی بگیرند.
بابایی با تاکید بر اینکه شهروندان از ذبح دام خارج از چرخه نظارت بهداشتی دامپزشکی مثل ذبح در معابر عمومی، خیابان و منازل اکیداً خودداری کنند، تصریح کرد: گوشت و آلایش خوراکی دام ذبح شده را قبل از مصرف به ترتیب حداقل ۲۴ و ۴۸ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد (یخچال) نگهداری کنند.
وی افزود: برای قطعه کردن گوشت و شستشوی آن حتماً از دستکش استفاده و از برش دادن کیستها و آبسههای موجود بر روی لاشه و دل و جگر جداً خودداری کنند.
مدیرکل دامپزشکی گیلان گفت: اندامها و ضایعات غیر قابل مصرف را به هیچ وجه در اختیار حیوانات قرار ندهند و گوشت و آلایش خوراکی را حتی الامکان کاملاً پخته و سپس مصرف کنند.
بابایی با بیان اینکه وسایل و سایر تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش را به خوبی شسته و ضدعفونی کنند، خاطرنشان کرد: سامانه تلفنی ۱۵۱۲ دامپزشکی، آماده پاسخگویی و ارائه خدمات رایگان به زائران و هیاتهای عزاداری سید الشهداء است.
انتهای پیام