افشین بازگیر در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه شرایط شهرستان چگنی نسبت به سایر شهرستانها که به لحاظ اقلیم و موقعیت جغرافیایی متفاوت است، اظهار کرد: این شهرستان با ۱۶۴ هزار هکتار وسعت ۵۲ درصد مساحت استان را شامل میشودکه دارای ۴۱ هزار و ۷۵۶ جمعیت در قالب ۱۱ هزار ۹۴۸ خانوار است.
وی ادامه داد: ۸۹ درصد جمعیت این شهرستان روستایی و ۱۱ درصد جمعیت شهری هستند.
فرماندار چگنی با بیان اینکه تفاوت این شهرستان با سایر شهرستانهای استان در این است که جمعیت روستایی بیشتری دارد و پراکندگی روستاهای آن زیاد است، افزود: ۲۰۵ روستا در این شهرستان وجود دارد.
بازگیر اضافه کرد: ۳۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی در این شهرستان وجود دارد که ۱۶ درصد آبی و ۸۴ درصد آن دیم است؛ چنانچه مدیریت منابع آب صورت نگیرد همین ۱۶ درصد نیز تبدیل به شرایط دیم میشود.
وی گفت:به لحاظ گاز رسانی اقدامات تحولی در این شهرستان انجام شده و با ضریب ۹۸.۷ درصد ضریب نفوذ گاز جزو شهرستانهای سبز محسوب میشود.
فرماندار چگنی با بیان اینکه تا پایان دولت دوازدهم ضریب نفوذ گاز در این شهرستان ۶۵ درصد بوده و در دولت سیزدهم این رقم به ۹۸.۷ درصد رسیده است، تصریح کرد: فقط چهار روستا در نزدیکی سد معشوره به دلیل نبوده راه از نعمت گاز بیبهره هستند که با گازرسانی به آنها ۱۰۰ درصد روستاهای شهرستان گازدار میشوند.
بازگیر با بیان اینکه در حوزه ارتباطات و فناوری تحول بزرگی در شهرستان رخ داده است بطوریکه سایت و دکلهای مخابراتی جدید احداث و در ۱۳ روستای چگنی ارتقای کیفیت تکنولوژی انجام شده است، بیان کرد: با اخذ مجوزها پیشبینی این است که تا هفته دولت تمامی پروژههای حوزه فناوری به بهرهبرداری برسند.
انتهای پیام