هادی باقری، معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، با اشاره به خرید ۸۷ هزار تن گندم از کشاورزان مازندرانی و تداوم روند خرید در مراکز خرید تضمینی گندم شهرستانهای تابعه سطح استان، افزود: تاکنون ۳۰ درصد مطالبات گندم کاران پرداخت شد و روند پرداخت در روزهای آتی ادامه خواهد داشت.
باقری خاطرنشان کرد: ۵۸ هزار هکتار اراضی استان گندم کشت شد و پیشبینی میشود امسال بیش ۱۷۳ هزار تن گندم از مزارع استان برداشت شود.
توزیع ۵۰۰۰ تن کود کشاورزی در مرکز مازندران
رضا افراسیابی، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان مازندران، از توزیع بیش از ۵۰۲۵ تن کود کشاورزی در مرکز مازندران طی سه ماهه اول امسال خبر داد و افزود: این مقدار شامل انواع کودهای کشاورزی از جمله ۴۰۶۰ تن ازته، ۴۹۵ تن فسفاته و ۴۷۰ تن کود پتاسه با هماهنگی سازمان جهاد کشاورزی استان به شهرستان ساری به عنوان مرکز مازندران ارسال شد.
وی تصریح کرد: این مقدار کود با هدف ارتقاء تولید محصولات زراعی به خصوص کشت برنج توسط ۳۱ کارگزاری توزیع تعاونی و خصوصی تحت پوشش شرکت خدمات حمایتی کشاورزی مازندران با صدور حواله الکترونیک بین کشاورزان و بهره برداران بخش کشاورزی توزیع شد.
پیش بینی تولید ۱۸ هزار تن ذرت در سیمرغ
محمد نقی طالبیان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیمرغ با اشاره به آغاز برداشت ذرت در مزارع این شهرستان پیشبینی کرد بیش از ۱۸ هزار تن محصول در این اراضی تولید شود.
مدیر جهاد کشاورزی سیمرغ ذرت را یکی از شاخصترین محصولات سیمرغ معرفی کرد و با اشاره به اینکه کشت ذرت در این شهرستان به شکل دومنظوره شیربلال و ذرت علوفهای انجام می شود، تصریح کرد: برداشت ذرت در سه مرحله انجام که در مرحله اول اراضی زیر کشت ۴۵۰ هکتار است.
وی با بیان اینکه برداشت شیربلال به صورت دستی و ذرت علوفهای با دستگاه چاپر در این شهرستان انجام میشود، گفت: فروش ساقه ذرت بعد از برداشت شیربلال که با دستگاه چاپر خرد و برای تعلیف دام به فروش می رسد کمک شایانی در افزایش درآمد اقتصادی بهره بردار خواهد کرد.
توزیع ۱۸۰ تن نهاده دامی در عباس آباد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان عباس آباد از توزیع ۱۸۲ تن انواع نهاده دامی یارانهای و با قیمت مصوب بین دامداران عباسآبادی با هدف تأمین خوراک مورد نیاز دامها و حمایت از بخش تولیدات دامی از ابتدای امسال تاکنون خبر داد و افزود: این نهاده ها شامل ۱۱۸ تن سبوس، ۳۲ تن جو و ۳۲ تن ذرت بود که بین دامداران این شهرستان توزیع شد.
ابراهیم کاویانی با بیان اینکه ملاک تشخیص و توزیع نهاده های دامی بین دامداران هویت گذاری و پلاک کوبی دام هاست، تصریح کرد: دامداران برای استفاده بهتر از خدمات، دامهای خود را هویت دار و پلاک کوبی کرده تا بتوانند از نهاده های دامی و سایر خدمات بهره مند شوند.
توزیع یک تن گوشت قرمز گرم تنظیم بازاری در میاندورود
محمد باقر اسفندیاری، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود از توزیع یک تن گوشت قرمز گرم تنظیم بازاری در این شهرستان خبر داد و گفت: این مقدار با قیمت مصوب ۲۹۹ هزار تومان در فروشگاه های تعیین شده در سطح شهر میاندورود توزیع شد.
اسفندیاری از توزیع روزانه ۲ تن مرغ گرم برای ایام عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع)به هیاتهای مذهبی این شهرستان خبر داد و گفت: تامین کالاهای اساسی شهروندان از اولویتهای اساسی این مدیریت است و برای آن برنامهریزی و هماهنگیهای لازم انجام میشود.
انتهای پیام