سیدناصر موسوی، اظهار کرد: عملیات اجرایی طرحهای یاد شده در قالب زیرسازی، تعریض و بهسازی راه روستایی و احداث ابنیه فنی و پلهای محورهای روستایی به طول ۶۰ کیلومتر در بخشها و نقاط مختلف روستاهای استان در حال انجام است.
وی با بیان اینکه در سال جاری و با تامین سهمیه قیر رایگان از سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای برای راههای روستایی استان، طرحهای مربوط به ساخت و بهسازی این راهها سرعت خواهد گرفت، یادآور شد: در همین رابطه همه طرحهای پیشنهادی در جلسات کمیته برنامهریزی شهرستانها ارایه شده تا با تامین اعتبارات استانی، کارها با سرعت بیشتری انجام شوند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی ادارهکل راهداری و حملونقل جادهای استان زنجان، به گفته وی، در روزهای آینده نیز عملیات اجرایی ساخت و بهسازی پروژههای مصوب سال ۱۴۰۳ به عنوان پروژههای جدید در حوزه راههای روستایی و فرعی استان آغاز میشود.
معاون فنی و راه روستایی ادارهکل راهداری و حملونقل جادهای استان زنجان با ارائه گزارشی از وضعیت راههای روستایی این استان، تاکید کرد: هم اکنون ۲۵ محور روستایی بالای ۲۰ خانوار استان نیاز به آسفالت دارد و از ۳۱۷۶ کیلومتر راه روستایی دارای آسفالت نیز ۱۰۰۰ کیلومتر آن به دلیل عمر بالای آسفالت، عبور بارهای بیش از حد مجاز و تغییرات آب و هوایی نیازمند به لکهگیری و روکش است.
موسوی، اعتبار مورد نیاز برای آسفالت و بهسازی هر کیلومتر راه را ۳۵ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: طی سال گذشته اقدامات ویژهای برای بهسازی راههای روستایی انجام شده است.
وی، کل راههای روستای استان را بیش از ۴ هزار کیلومتر عنوان کرد و افزود: ۳ هزار و ۱۷۶.۷ کیلومتر از آن تاکنون آسفالت شده است و با برنامهریزیهای صورت گرفته مابقی طول باقیمانده، متناسب با اعتبارات تخصیص یافته در دست اجرا خواهد بود.
انتهای پیام