سیدانور رشیدی، امروز چهارشنبه(۱۹ تیرماه) در نشست اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار سنندج با نماینده مردم سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: جای خوشحالی دارد که در این دوره از مجلس شورای اسلامی، منتخبین مردم کردستان در مجمع نمایندگان را افرادی تشکیل می دهند که قبلاً سابقه و تجربه نمایندگی مجلس را داشتهاند، این تجربه میتواند برای استان بسیار مثمرثمر باشد.
وی در مورد شفافیت در عملکرد شهرداری سنندج هم گفت: دربهای شهرداری سنندج به روی صاحب نظران و افرادی که جایگاه نظارتی دارند، کاملا باز است و در این زمینه برای نظارت بر مباحث مالی و غیره اعلام آمادگی میکنیم و هیچ مشکلی نداریم.
شهردار سنندج، گریزی هم به پروژه شهرداری الکترونیک زد و بیان کرد: با هدف تسهیل در امور مردم، شفافیت بیشتر و جلوگیری از فساد اداری در شهر سنندج شهرداری الکترونیک را راهاندازی کرده ایم تاکنون حدود ۸۰ درصد این پروژه در قالب چندین سامانه راه اندازی و در حال تکمیل شدن است.
وی تصریح کرد: همگامسازی و به روز رسانی اقدامات شهرداری از مهمترین اهداف اجرای شهرداری الکترونیک بود اجرای شهرداری الکترونیک گامی ارزشمند در راستای ارتقای خدماترسانی به شهروندان، کاهش بروکراسی اداری و جلوگیری از اتلاف وقت شهروندان و سرعت بخشی به ارائه خدمات در این نهاد است.
به گفته مرادی، با رونمایی از پروژه شهرداری الکترونیک، خوشبختانه خدمات شهرداری سنندج در بستر سامانه های تحت وب انجام میشود و شهروندان بدون نیاز به مراجعه فیزیکی میتوانند به صورت آنلاین و بدون محدودیتهای زمانی و مکانی نسبت به ثبت درخواستهای خود اقدام و خدمات مورد نیاز را دریافت میکنند.
رشیدی با بیان اینکه شهرداری الکترونیک گام اصلی شهرداری سنندج در راستای اجرای پروژه عظیم شهر هوشمند است، گفت: در راستای ایجاد زیرساختهای هوشمندسازی شهر سنندج قراردادی با شرکت مبیننت برای ایجاد شبکه فیبرنوری به طول ۲۰۰ کیلومتر صورت منعقد شده و پروژه در حال انجام است، ۴۵ ساختمان شهرداری با اجرای این طرح به فیبر نیوری مجهز می شود.
تعریف ۶ هزار میلیارد تومان پروژه سرمایهگذاری
به گفته وی، نصب دوربینهای ترافیکی در داخل شهر سنندج، تعریف ۶ هزار میلیارد تومان پروژه سرمایهگذاری، اجرای پروژه های عمرانی متعدد، توسعه فضای سبز شهری در قالب اجرای پارک های بزرگ مقیاس و پارک های درون محله ای از دیگر اقدامات انجام شده در این دوره از فعالیت شورا و شهرداری سنندج در دور ششم بوده است.
شهردار سنندج اصلاح قانون محدوده و حریم شهر سنندج را ضروری دانست و عنوان کرد: نواحی منفصل شهری همچون نایسر نیازمند بازنگری در تقسیمات کشوری و بازنگری قبل از موعد سرشماری هستند این مهم می تواند در ارتقای شهر سنندج به کلان شهر کمک کند.
رشیدی تصریح کرد: ساخت و سازهای غیرمجاز از مشکلات و چالش های مهم و رو به رشد در شهر سنندج است، بهترین راهکار برای مقابله با این ساخت و سازها رفع مشکل زمینهای قولنامهای است، موضوعی که امیدواریم نمایندگان مجلس در قالب طرح مطرح و زمینه تحقق آن را فراهم آورند.
وی با بیان اینکه مصوبه واردات خودرو به شهرداریها در هیأت دولت گرفته شده است، گفت: این مهم به خاطر اختلاف نظراتی که بین وزارت صمت و وزارت کشور وجود دارد، اجرایی نشده است که امیدواریم این مسئله توسط نمایندگان مجلس پیگیری شود.
پروژه بلوار اسلام آباد سنندج از دیگر نکاتی بود که شهردار سنندج به آن اشاره کرد و افزود: این پروژه در طول بیش از ۱۲ سال حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، اما با پیگیری و تلاشی که صورت گرفت در کمتر از یک سال پیشرفت آن به ۸۸ درصد رسیده است، امیدواریم بتوانیم در هفته دولت زمینه بهره برداری از آن را فراهم سازیم.
رشیدی به طلب شهرداری از ادارات مختلف استان هم گریزی زد و با گلمندی از عدم بازپرداخت این مطالبات از سوی آنها عنوان کرد: شهرداری ۵۰۰ میلیارد تومان از دانشگاه علوم پزشکی طلب دارد و حکم قطعی یافته از سایر ادارات نیز بیش از ۲۴۰میلیارد تومان و به صورت غیرقطعی، ادارات حدود دو همت به شهرداری سنندج بدهکار هستند.
وی با بیان این که ستاد اربعین اعتبارات خوبی دارد، تصریح کرد: با توجه به اینکه کردستان از دو سال پیش یکی از استانهای محل تردد زائران اربعین حسینی به مرز باشماق است اختصاص بودجه از محل اعتبارات ستاد اربعین به شهرداری سنندج می تواند در توسعه زیرساخت ها که نتیجه آن خدمت هرچه بیشتر به مردم و زائران اربعین است بسیار مثمرثمر باشد.
شهردار سنندج با تاکید براینکه از تمام ظرفیت ها در راستای خدمت به شهر و پاسخگویی به مطالبات شهروندان استفاده کرده ایم، گفت: ادعا نمیکنیم که همه مشکلات شهر را حل کردهایم اما تا جایی که توانستهایم هرگز کم فروشی نکرده و به نسبت به ظرفیت هایی موجود قدم برداشته ایم.
انتهای پیام