به گزارش ایسنا، رضا نقی زاده در دومین اجلاس سرآمدی آموزشی دانشگاه ها که امروز دانشگاه علامه طباطبایی در حال برگزاری است گزارشی از فرآیند انتخاب اساتید سرآمد ارائه داد و گفت: بر اساس دستور وزیر پایه های تشویقی که در دانشگاه ها مطرح شد یکی از موارد بحث انتخاب سرآمد اند آموزشی بود که در نظام تشویقی مایخ ها این موضوع به صورت ویژه دیده شد سایر ۱۴۰۱ شیوه نامه سرآمدان آموزشی به دانشگاه ها ابلاغ شد و سال گذشته نیز شیوه نامه را تدوین کردیم بر اساس آن به ازای هر ۳۰ نفر هیات علمی یک سرآمد آموزشی داشته باشیم.
وی در ادامه افزود: برنامه ما در وزارت علوم این بود با هر سه بار انتخاب هیات علمی یک پایه تشویقی به آنها اعطا شود وزارت علوم حداکثر ۲۰ نفر را به عنوان سرآمد آموزشی کشور انتخاب می کند و دانشگاهی که کمتر از ۳۰ هیات علمی داشته باشد حداکثر یک نفر را باید به عنوان سرآمد معرفی کند.
مدیر کل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی تاکید کرد: ما ۱۶ ملاک ارزیابی را برای سرآمدان آموزشی تعیین کردیم. اولین اجلاس سال گذشته در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد و ۱۸ سرآمد مورد تقدیر قرار گرفتند.
وی ادامه داد:بخشنامه اجرای آیین نامه ۲۸ بهمن سال گذشته برای ارزیابی سال تحصیلی ۱۴۰۱_۱۴۰۲ انجام شد در این دوره شاخص های ملی بسیار دقیق تر بررسی شد و ما ۶ ملاک ارزیابی داشتیم که ۱۰ ملاک ارزیابی را نیز دانشگاه ها تدوین کردند.
نقی زاده خاطرنشان کرد: امسال کار گروه ۱۹ سرآمد انتخاب شدند بیش از ۵۹ دانشگاه در ایت اجلاس مشارکت داشتند. بیش از ۸۴ پرونده را در کار گروه بررسی کردیم.
به گفته وی، امسال فقط در دانشکاه تهران دو سرآمد آموزشی داشتیم و ۱۰ دانشگاه هم از تهران و ۸ دانشگاه هم از شهرستان اساتید سرامد داشتند.
مدیر کل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی با بیان اینکه بخش نامه سرآمدان آموزشی برای انتخاب سرآمدان آموزشی سال آینده را مهرماه به دانشگاه ها ابلاغ خواهیم کرد، گفت: البته ما در ارزیابی شاخصها را باید دقیق تر انجام بدیم و اصلاح پایههای تشویقی برای اساتید سرآمد را پیگیری میکنیم امیدوارم اعمال شود.
وی تاکید کرد: ما تلاش کردیم آموزش را روی میز آموزش عالی بیاوریم بر این اساس با دستور وزیر تمام جوایز این سرآمدان مشابه پژوهشگران برتر باشد. همچنین امیدوارم سرآمدان آموزشی را هر سال به شکل گسترده تر در دانشگاه ها برگزار کنیم.
انتهای پیام