حمید ربیعیزاد در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: طرح مدرسه تابستانه مهارت برای غنی سازی اوقات فراغت و مهارت آموزی دانشآموزان ۱۲ تا ۱۸ ساله به مدت ۲ ماه برگزار میشود.
وی افزود: دانش آموزان معرفی شده از آموزش و پرورش، کمیته امداد همچنین مدارس وابسته به دانشگاه آزاد در حرفههای متعدد از جمله برقرسانی ساختمان، نصب و تعمیر کرکرههای برقی، دوربین مداربسته، نصب آیفون تصویری، تعمیرکار پکیج و شوفاژ گازی، مکانیک تن آب و سرویس کار خودرو، جوشکاری، پرورش گیاهان دارویی، گیاهان آپارتمانی و پرورش قارچ، تعمیرکار موبایل، ساخت و تعمیر تابلوهای روان تبلیغاتی، حسابداری، رایانه و رشته های مختلف صنایع غذایی تحت آموزشهای مهارتی قرار میگیرند.
وی با اشاره به آموزشهای ارائه شده توسط مرکز آموزش فنی و حرفهای بندرانزلی از ابتدای سال جاری تا پایان خرداد ماه به اقشار مختلف، گفت: این آموزشها در مراکزی از جمله پادگانها، صنایع و اصناف، محیط کار واقعی، مراکز ثابت و سیار، سکونتگاههای غیر رسمی، روستاها همچنین زندان بود که در مجموع ۵۷۶ نفر دوره و ۱۰۶۵۲۹ نفر ساعت آموزش های مهارتی ارائه شد.
مدیر مرکز آموزش فنی و حرفهای بندرانزلی در خصوص آموزشگاههای آزاد وابسته به این مرکز تصریح کرد: در مجموع ۱۰۱ آموزشگاه خصوصی فنی و حرفه ای در شهرستان بندرانزلی در رشتههای متنوع از جمله طراحی دوخت، مراقبت زیبایی، امور مالی و بازرگانی، غواصی، صنعت ساختمان، فناوری اطلاعات، آشپزی و شیرینی پزی، قالیبافی، صنایع دستی و هنرهای تجسمی، معماری، صنایع دریایی، طلا و جواهرسازی فعالیت دارند.
ربیعیزاد با بیان اینکه فعالیتهای این مراکز تحت نظر مرکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان بندرانزلی انجام میشود، تصریح کرد: بازرسی و نظارت بر آموزشگاههای آزاد توسط بازرسین مرکز به دو شکل میدانی؛ حضور در آموزشگاه همچنین رصد عملکرد در پورتال سازمان انجام میگیرد.
انتهای پیام