محمد احمدی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: طی چند سال اخیر ۲۶ میلیارد ریال از محل اعتبارات ادارهکل میراثفرهنگی استان برای ایجاد زیرساختها در سراب فارسبان هزینه شد است.
وی با بیان اینکه با وجود زیرساختهای انجام گرفته نظیر آلاچیق، روشنایی، راه دسترسی و آنتندهی تلفن همراه در این منطقه گردشگری داشتن یک متولی مشخص برای نگهداری از این زیرساختها ضرورت دارد، افزود: متأسفانه با توجه به نبود متولی مشخص در این سراب، برخی از این زیرساختها تخریب شدهاند بنابراین بهمنظور رفاه حال مسافران و گردشگران در ایام تابستان تعیین متولی مشخصی برای نگهداری از زیرساختهای این سراب ضروری است.
سرپرست اداره میراثفرهنگی نهاوند با بیان اینکه به منظور ساماندهی، نظارت و پیگیری مشکلات سراب فارسبان نیازمند همکاری ارگانهای مربوطه هستیم، تصریح کرد: پس از تعیین متولی در سراب فارسبان، زیرساختهای بیشتری به منظور رفاه حال مسافران و گردشگران توسط ادارات مرتبط در سراب فارسبان ایجاد خواهد شد.
احمدی تاکید کرد: در سرابهای نهاوند باید متناسب با عوارض گرفته شده از مسافران و گردشگران نسبت به ایجاد سرویس بهداشتی و پارکینگ اقدامات لازم انجام بگیرد.
تخصیص اعتبار ۸ میلیارد ریالی برای روشنایی و نورپردازی مسیر دسترسی بام نهاوند
وی در ادامه از اختصاص اعتبار هشت میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریالی برای ایجاد روشنایی و نورپردازی مسیر دسترسی منطقه نمونه تپه ابوذر(بام نهاوند) خبر داد.
احمدی اضافه کرد: بام نهاوند یکی از مناطق نمونه گردشگری شهرستان است که در راستای تکمیل زیرساخت مناطق نمونه گردشگری، اجرای روشنایی و نورپردازی جاده دسترسی به منطقه نمونه بام نهاوند این اعتبار تخصیص داده شده است.
سرپرست اداره میراثفرهنگی شهرستان نهاوند خاطرنشان کرد: طرح توسعه بام نهاوند با مشارکت بخش خصوصی در دستور کار شهرداری و میراثفرهنگی نهاوند قرار دارد که با جذب سرمایهگذار بخش خصوصی و اجرای طرح گردشگری مورد نظر، جاذبه این منطقه به عنوان یکی از مقاصد گردشگری نهاوند چند برابر میشود.
انتهای پیام