علی حقیزاده امروز در جلسه شورای سیاستگذاری خانه فناور محیطزیست جهاد دانشگاهی لرستان که در سالن جلسات این نهاد برگزار شد، محیطزیست را بستر توسعه پایدار در لرستان برشمرد و افزود: خانه فناور علاوهبر حل مشکلات و چالشهای محیط زیستی باید به سمت فناوری و تکنولوژیهای نوین در امر حفاظت محیطزیست و منابع طبیعی حرکت کند.
وی بابیان اینکه در لرستان بیشتر بستر حیات محیط زیست به معنای خاص و منابع طبیعی به معنای عام است، اضافه کرد: متاسفانه امروز محیط زیست ظرفیتی مغفول مانده در لرستان در بحث اکوتوریسم، هیدروتوریسم و ژئوتوریسم است و با وجود خانه فناور محیطزیست باید به دنبال برطرف کردن مشکلات زیستی محیطی استان باشیم.
رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان بابیان اینکه سمنها با جهاد دانشگاهی ارتباط دارند، گفت: در این دانشکده ۹۰۰ دانشجو با ۱۶ گرایش مرتبط با محیطزیست، جنگل، مرتع و شیلات مشغول به تحصیل هستند و یک سری امکانات وجود دارد و میتوان از این ظرفیت در راستای اهداف زیست محیطی بهره برد و به دنبال این باشیم کاری با کیفیت را انجام دهیم.
حقیزاده بیان کرد: این آمادگی وجود دارد با هر شکل و شیوهای از ظرفیت دانشجویان خوشفکر تحصیلات تکمیلی در این راستا بهره ببریم تا شاهد توسعه پایدار در استان باشیم.
وی اضافه کرد: باید به اساتید دانشگاهها، دانشجویان و شوراهای دانشجویی اهمیت دهیم و به حفظ محیط زیست و استفاده زا ظرفیتهای مغفول مانده بپردازیم.
انتهای پیام