فرهاد فرامرزیان امروز در جلسه شورای سیاستگذاری خانه فناور محیطزیست جهاد دانشگاهی لرستان که در سالن جلسات این نهاد برگزار شد، بیان کرد: جنگلها و مراتع از حیاتیترین دارایهای طبیعی کره زمین است و متاسفانه سالانه یک درصد از جنگلهای جهان طعمه حریق میشود.
وی اضافه کرد: آمار آتشسوزی جنگلها در ایران به ویژه زاگرس نیز فوقالعاده بالا و نگران کننده است و ضرورت دارد خانه فناور محیط زیست جهاد دانشگاهی لرستان نسبت به این مساله اساسی ورود جدی داشته و راهکاری برای جلوگیری و یا اطفای حریق ارائه دهد.
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان گفت: در بحث اطفای حریق نیز میتوان از ظرفیت دهیاریها به عنوان نقطه اتصال بین دستگاههای اجرایی و مردم استفاده کرد و جوامع محلی در حاشیه جنگل را نیز با استفاده از ظرفیت دهیاران آموزش داد.
فرامرزیان بیان کرد: نیاز است در خانه فناور محیط زیست کمیتههای علمی و تخصصی با اولویت نیازهای لرستان تشکیل و آموزشها براساس اولویتها در نظر گرفته شود.
وی در ادامه با بیان اینکه ضرورت دارد جلساتی نیز به منظور نیازسنجی مشاغل با صنایع برگزار و این نیازها را با مراکز رشد، پارکعلم و فناوری و دانشگاهها مطرح و برای آنان آموزشهای مهارتی درنظر گرفت، بر شناسایی محصولات فناورانه تاکید کرد.
این مسئول گفت: باید این محصولات در اختیار صنعت قرار گیرند تا بهرهوری لازم از آنها صورت گیرد.
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان بر جذب ایدههای فناورانه در مرکز رشد جهاد دانشگاهی و خانه فناور محیط زیست تاکید و خاطرنشان کرد: باید این ایدهها در راستای ایجاد محصول و تجاری سازی آنها جذب شوند تا بتوان با تلاش فناوران مشکلی از استان را برطرف کنیم.
انتهای پیام