در همین راستا جلسه انعقاد تفاهمنامه و قرارداد ۲ جانبه شهرداری آمل با سرمایهگذار بخش خصوصی و عملیاتی شدن این طرح، در محل شهرداری آمل انجام شد تا مرمت و احیای خانههای تاریخی سطح شهر با اولویت و تملک وارد مرحله اجرایی قرار بگیرد.
شهردار آمل پس از امضای قرارداد تفاهمنامه همکاری با سرمایه گذار جدید، گفت: شهرداری آمل در گام نخست، با خرید خانه تاریخی ملک با قدمت حدود ۲۰۰ ساله در بافت قدیمی و تاریخی شهر آمل که در معرض تخریب جدی قرار داشت، برای مرمت و احیا آن اقدام کرد. در اجرای این طرح، مرمت و احیا خانه تاریخی ملک با برآورد مالی ۳۲ میلیارد ریالی با نظارت و پیگیری مجموعه شهرداری و همراهی اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آمل انجام خواهد شد.
علی داودی با تاکید بر لزوم شناساندن هویت تاریخی قدیم آمل به نسل جوان و آینده این شهر افزود: احیای خانههای تاریخی در دستور کار شهرداری آمل قرار دارد و با توجه به اینکه کهن شهر آمل به عنوان یک شهر تاریخی و فرهنگی شناخته میشود، این مزیت، مدیریت شهری را ملزم کرده تا مرمت و احیای خانههای تاریخی را در برنامههای اولویتی خود در سیاستهای مدیریت شهری در این دوره داشته باشد.
شهردار آمل با بیان اینکه شهرداری در حوزههای فرهنگی و اجتماعی توجه ویژهای نیز به حوزه فرهنگ و تاریخ شهری دارد و خود را ملزم به حفظ همه آثار تاریخی و فرهنگی به جای مانده از گذشته این شهر می داند، خاطرنشان کرد: در همین راستا شهرداری آمل اجرای طرح بزرگ پیادهراهسازی هسته مرکزی شهرآمل را عملیاتی کرد تا در آینده ظرفیتهای گردشگری درون شهری آمل نیز مورد توجه و رونق بیشتری قرار بگیرد.
حسن مجیدیکیا، رئیس کمیسیون سرمایهگذاری شورای شهر آمل نیز در این نشست، احیای خانههای تاریخی در این شهر را گامی ارزشمند و چراغ راه برای آینده و پیشگیری از تخریب خانههای با ارزش تاریخی در معرض تخریب در بافت قدیمی شهری دانست و تصریح کرد: شهرداری آمل در موضوع احیا، مرمت و واگذاری خانههای تاریخی به دنبال سود و درآمد نیست؛ احیای این خانه برای شناساندن هویت تاریخی این شهر به آیندگان است.
انتهای پیام