به گفته مدیر کل بنادر و دریانوردی امیرآباد از دلایل مهم رغبت تجار و صاحبان کالاها به این بندر ایجاد زیرساختهای لازم برای نگهداری کالاهای اساسی و بهرهمندی از طرق مختلف حمل و نقل در این بندر است. همچنین میتوان به دانش و توان نیروهای مجرب این بندر به ویژه در زمینه تخصصی دریایی اشاره کرد که با رصد و پایش به موقع مسیرها، نقشهها و اقدامات لازم توانستهاند زمان انتظار کشتیها را کاهش داده و علاوه بر ارائه خدمات مناسب میزان رضایت مشتریان، صاحبان کالا و مالکان کشتی را به همراه داشته باشد.
محمدعلی موسیپور گرجی با اعلام این خبر گفت: بندر امیرآباد با ظرفیت اسمی ۷.۵ میلیون تن و ۱۵ پست اسکله فعال جهت پهلوگیری انواع شناورها در کنار تجهیزات مدرن تخلیه و بارگیری و تجهیزات نرم افزاری و سخت افزاری دریایی توانسته است با اقدامات لازم جهت هیدروگرافی و لایروبی و ایجاد مسیر دسترسی ایمن برای شناورها این رکورد را به ثبت برساند.
موسیپور در تشریح دیگر دلایل افزایش ورودی شناورهای تجاری به بندر امیرآباد اظهار کرد: زیرساخت های بندری، ارتقا فرآیند تخلیه و بارگیری، افزایش میزان تعامل و رفع موانع پیش روی تجار و صاحبان کالا از جمله دلایل افزایش تردد کشتیهای به بندر امیرآباد محسوب می شود.
مدیر کل بندر امیرآباد در پایان به برنامهریزی و اقدامات لازم جهت رفع دغدغه های صاحبان کالا پرداخت و افزود: در صدد ارتقاء تجهیزات تخلیه و بارگیری هستیم که علاوه بر سرعت تخلیه و بارگیری انواع کالا و استانداردسازی مدت زمان سرویسدهی به شناورها، رضایت مطلوب را برای ذینفعان فراهم نمائیم.
انتهای پیام