توزیع گوشت گرم تنظیم بازار در زنجان

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان زنجان گفت: گوشت گرم وارداتی هر کیلوگرم با قیمت ۳۳۰ هزار تومان در فروشگاه‌های استان توزیع می‌شود.

محمدعلی صادقی امروز (چهارشنبه، ۱۳ تیرماه) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در تلاش هستیم واحدهای پروار صنعتی گوساله و بره با تامین سرمایه در گردش و یا با کمک مشارکتی هلدینگ‌ها بزرگ مانند بنیاد در سطح استان زنجان راه‌اندازی کنیم تا به امروز با همین روش توانستیم سه تا چهار واحد دامداری در استان را به مرحله احیا برسانیم.

وی تصریح کرد: احیای واحدهای دامداری یکی از اولویت‌های جهادکشاورزی در استان زنجان محسوب می‌شود، در حال حاضر جمعیت دامی استان زنجان نسبت به نیاز استان متناسب بوده و ۵۵ درصد گوشت مورد نیاز استان توسط دام سبک تولید می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان زنجان، با بیان اینکه چندین واحد پرورش گوساله و گوسفندپرواری در استان در حال احداث است، افزود: با تکمیل این پروژه‌ها میزان تولید گوشت قرمز بالاتر خواهد رفت و استان زنجان به یکی از قطب‌ها در تولید گوشت قرمز تبدیل خواهد شد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۳ تیر ۱۴۰۳ / ۰۹:۰۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403041308544
  • خبرنگار : 50534