به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دیوان عالی کشور، حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری در جلسه هیات عمومی که با حضور قضات عالی رتبه دیوان عالی کشور برگزار شد، ضمن تبریک بیست و چهارم ذی الحجه روز مباهله گفت: «فَمَنْ حَآجَّکَ فِیهِ مِن بَعْدِ مَا جَاءکَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْاْ نَدْعُ أَبْنَاءنَا وَأَبْنَاءکُمْ وَنِسَاءنَا وَنِسَاءکُمْ وَأَنفُسَنَا وأَنفُسَکُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَل لَّعْنَةَ اللّهِ عَلَی الْکَاذِبِینَ؛ هر گاه بعد از علم و دانش که درباره مسیح به تو رسیده، کسانی با تو به بحث و ستیز برخیزند، به آنها بگو بیایید ما فرزندان خود را دعوت میکنیم و شما هم فرزندان خود را، ما زنان خویش را فرا میخوانیم شما هم، زنان خویش را، ما از نفوس خویش دعوت میکنیم، شما هم از نفوس خود، آنگاه مباهله میکنیم و لعنت خدا را بر دروغگویان قرار میدهیم.»
وی افزود: این آیه شریفه یکی از مواردی است که حقانیت اهل بیت پیامبر (ص) را در برابر دیده همگان عیان کرد. مردم مدینه به چشم خود دیدند که پیامبر اکرم عزیزترین افراد خانواده خود را جهت مباهله و نفرین مسیحیان نجران که به دروغ خود را برحق می دانستند به میدان آورده است. فاطمه زهرا سیده زنان عالم و حسنین علیهما السلام سید جوانان اهل بهشت و حضرت علیابنابیطالب سیدالاوصیاء که در این آیه به عنوان جان و نفس پیامبراکرم(ص)معرفی شده است با آن حضرت همراه شدند و این افتخار بزرگی برای ما شیعیان است که پیرو چنین اهل بیتی می باشیم.
وی ادامه داد: در ۴۵ سال عمر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فتنههای گوناگون را با تدابیر حکیمانه امام راحل عظیم الشان و رهبری معظم انقلاب پشت سر گذاشتیم و بحمدالله رو به جلو هستیم و حقیقتاً افق روشن است و باید امیدوار بود و این امید را در بین آحاد جامعه و به ویژه جوانان زنده نگهداشت.
منتظری افزود: در چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری نیز مردم بزرگوار ما در لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب پای صندوق های رای آمدند و رأی خود را به نظام مقدس جمهوری اسلامی دادند و ان شاءالله در دور دوم هم حضور پر شورو دشمن شکن خواهند داشت.
وی با اشاره به ۱۲ تیرماه سالروز حمله ددمنشانه ناو جنگی امریکا به هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی گفت: خوی استکبار وحشیگری و قتل و عام است و ما جنایتهای آمریکا را هیچگاه فراموش نخواهیم کرد.
رئیس دیوان عالی کشور گفت: آمار پروندههای خانواده رو به افزایش و این موضوع زیبنده کشور اسلامی ما نیست. در دیوان عالی کشور با تشکیل کارگروههای تخصصی به ویژه کارگروه خانواده که با حضور قضات پیشکسوت و با سابقه حوزه خانواده تشکیل میشود، راهکارهای متعددی مورد بررسی قرار گرفته و نظرات خوبی داده شده است؛ ان شاء الله تصمیمات اتخاذی را طی بخشنامههایی به حوزههای ذیربط اعلام خواهیم کرد.
انتهای پیام